1. Rekordmåned for Hondas bilproduktion på verdensplan og rekordvækst i Europa
For 25. måned i træk (siden august 2005) kan Honda meddele, at virksomhedens produktion på verdensplan er steget i forhold til året før.  I Europa steg produktionen 28,1 % i august til 13.898 enheder.  I perioden januar til august 2007 steg salget med 18,4% til 149.442 enheder sammenlignet med samme periode sidste år.

I perioden januar til august 2007 oplevede Honda i Europa iflg. ACEA størst vækst af samtlige bilproducenter på dette marked med en stigning på 15,4 % til et rekordtal på 211.852 biler sammenlignet med samme periode i 2006. Hondas markedsandel steg fra 1,7 % i 2006 til 2,0 % i 2007.

2. Honda på Frankfurt Motor Show
Accord Tourer Concept og den nye generation af Honda-dieselmotorer, i-DTEC, fik verdensdebut på 2007 Frankfurt Motor Show i september.  Honda Accord Tourer Concept er et kraftigt vink om, hvad vi rent designmæssigt kan vente os af den nye Accord-generation, som efter planen får sin debut i midten af 2008. De nye Accord-modeller udstyres som de første med motorer, der til fulde overholder Euro 5-kravene, herunder næste generation dieselmotor – den nyudviklede 2,2 liters i-DTEC.  I forhold til de nuværende Accord-motorer kommer vi til at opleve forbedringer inden for ydeevne, emission og brændstoføkonomi.

Hondas stand havde på dette års udstilling to temaer: sport og miljø.  For at demonstrere Hondas avancerede, miljøteknologier udstillede Honda sin næste generation af rene dieselmotorer, Small Hybrid Sports Concept, den aktuelle produktionsmodel af Civic Hybrid og FCX Concept.  Standens sportstema blev understreget af Hondas nuværende F1-racerbil, RA107, side om side med produktionsmodellerne Civic Type R og Honda S2000.
http://www.hondanews.eu/en/index.pmode/modul|detail|0|750,DEFAULT|21|text|1/index.pmode

3. Civic Hybrid topper VCD's miljørangliste for andet år i træk
Civic Hybrid er af VCD (Verkehrsclub Deutschland), den betydningsfulde tyske transport- og miljøorganisation, udnævnt til Tysklands mest miljøvenlige bil i organisationens undersøgelse for 2007-2008. VCD søgte bl.a. efter den hurtigste bil med lavest brændstofforbrug og laveste emissionsniveau. Civic Hybrid opfyldte alle organisationens krav til miljøkompatibilitet og behagelig kørsel og fik ros for at være helt utrolig lydsvag.  Det er andet år i træk, at VCD har valgt Civic Hybrid som miljøvinder.
http://www.hondanews.eu/en/index.pmode/modul|detail|0|759,DEFAULT|21|text|1/index.pmode

4. Honda Aircraft Company løfter sløret for den nyindrettede HondaJet
Honda Aircraft Company, Inc., annoncerede på den årlige NBAA-kongres (National Business Aviation Association) i september en række nyheder, hvad angår design og salg af HondaJet samt opbygningen af et servicenet.  Der blev præsenteret et nyt indretningskoncept med fokus på mennesket, ergonomi og sikkerhed.  Honda har skabt et kabinemiljø, som lever op til virksomhedens renommé for ingeniørvidenskab i verdensklasse og omsorg for detaljerne på områder som kvalitet, design og konstruktion.  Honda Aircraft Company meddelte, at der vil blive etableret selvstændige HondaJet salgs- og servicefaciliteter i USA i de kommende år.  Virksomheden har desuden indgået et partnerskab med FSI (Flight Safety International), som skal står for uddannelsen af HondaJet piloter.
http://world.honda.com/news/2007/c070925HondaJet-at-2007-NBAA/

5. GE Honda Aero Engines begynder fuld test af HF120-motoren
GE Honda Aero Engines har påbegyndt afprøvningen af den første komplette HF120-demonstrationsmotor (med maksimale trykniveauer) på Hondas Aircraft Engine R&D Centre i Japan.  I løbet af de kommende fem måneder vil GE Honda gennemføre en række test af adskillige HF120-demonstrationsmotorer for at kontrollere funktionsdygtighed, termikkarakteristika og komponenternes effektivitet.  Formålet er at vurdere de betydelige designforbedringer af motoren inden den endelige certificeringstest påbegyndes i 2008. Bill Dwyer, formand for GE Honda Aero Engines, udtaler, "Det bliver en spændende og intens periode i udviklingsprogrammet".
http://www.world.honda.com/news/2007/c070912GE-Honda-Aero-Engines/
 
6. Honda påbegynder byggeriet af en ny bilfabrik i Yorii
Honda afholdt en vigtig ceremoni for at markere påbegyndelsen af byggeriet af virksomhedens nye bilfabrik i Yorii, Saitama præfektur, Japan.  I arrangementet deltog ca. 100 honoratiores og gæster.  Den nye bilfabrik skal efter planen påbegynde produktionen i 2010 og får en årlig produktionskapacitet på ca. 200.000 enheder.  Den nye fabrik bygger på konceptet "menneskevenlig og grøn fabrik med ressource/energigenbrug, som skal anvende højeffektive produktions- og logistiksystemer i høj kvalitet".
 http://world.honda.com/news/2007/c070920New_Auto_Plant_in_Yorii/

7. Hondas sidste nye ASIMO-robot haster til Barcelona for at få europadebut
Hondas seneste robotgeneration fik sin europadebut i september.  Begivenheden blev arrangeret sammen med Barcelonas bystyre som et led i aktiviteterne i byens "videnskabsår".  Den nye ASIMO optrådte ved en række specialshows for et bredt publikum og byens skolebørn.  Dens rolle inden for undervisningen er at inspirere næste generation af videnskabsfolk og ingeniører, hvilket blev fremhævet ved EU-kommissionens "Researchers in Europe".
http://www.hondanews.eu/en/index.pmode/modul|detail|0|772,DEFAULT|21|text|1/index.pmode

8. ASIMO løber på scenen i Disneyland
Showet i Honda ASIMO Theatre i Disneyland er fornyet for at vise ASIMO's seneste teknologiske fremskridt, herunder ny mobilitet og kunstig intelligens.  Honda ASIMO Theatre, der oprindeligt åbnede i juni 2005 som et led i temaparkens 50 års jubilæum, giver de besøgende et glimt af en ikke særlig fjern fremtid, hvor robotter, som f.eks. ASIMO, kan hjælpe os i vores hjem.  Flere gange om dagen demonstrerer ASIMO sine færdigheder og utrolige teknologiske formåen i et moderne hjemmemiljø.  Disse omfatter f.eks. løb, gang fremad og tilbage, gang op og ned ad trapper og modtagelse af anvisninger fra en person.
http://www.world.honda.com/news/2007/c070829ASIMO-Runs-onto-Disneyland/

9. Team G Cross Honda vinder World Cup for andet år i træk
Team G Cross Honda har ved UCI Mountain Bike World Cup i Slovenien for andet år i træk vundet holdkonkurrencen.  Det blev en spændende eftermiddag for de 23.000 fans, da Matti Lehikoinen (FIN) og Brendan Fairclough (GBR) sluttede i top 10 på banen i Maribor. I semifinalen opnåede Matti Lehikoinen en 6. plads, mens Brendan fik 8. pladsen. I finalen erobrede de henholdsvis 7. og 8. pladserne, hvilket var nok til at sikre dem førstepladsen i holdkonkurrencen.  Holdets direktør, Martin Whiteley, takkede Honda Racing og alle holdets sponsorer for den hjælp, holdet havde modtaget, så de for andet år i træk kunne sikre sig førstepladsen, og sagde: "Vi støttes af en gruppe fantastiske virksomheder".
http://world.honda.com/MTB/2007/u05slovenia/race/