Renault

Renault hos Ejner Hessel

| -

Renault har netop skrevet kontrakt med Ejner Hessel, der fra marts bliver autoriseret Renault forhandler.

Det er en forhandler af de store, der kommer ind i Renault familien, når Ejner Hessel i begyndelsen af marts begynder salg af Renault. Med omkring 900 ansatte fordelt i hele landet, er det Danmarks absolut største bilforhandler som fremover også vil sælge Renault. Noget direktør i Renault Danmark - Henrik Bang har store forventninger til.
”Ejner Hessel er en topprofessionel virksomhed, der er kendt for salg af person- og varebiler. Og jeg er overbevist om, at Hessel kan bidrage væsentligt til at øge udbredelsen af Renault i Danmark,  både når det gælder personbiler, men også på varevognsmarkedet. Her har Ejner Hessel en enorm erfaring, der kan understøtte den i forvejen fornemme position Renault har, når det gælder varevogne til erhvervslivet”, siger Henrik Bang.

Det er dog ikke fra alle 23 Hessel salgssteder, at det vil blive muligt at købe og få serviceret Renault, men fra fire udvalgte, strategiske placeringer.


Fire udvalgte steder
”Vi har valgt at satse på fire meget forskellige placeringer. Den største afdeling bliver Århus, hvor vi jo i forvejen er godt repræsenteret ved Sondrup Bilcenter. At vi fra marts også er at finde hos Hessel har den indlysende årsag, at Århus har en størrelse, der berettiger til endnu en forhandler. Vi skal have større volumen end nu, og vi skal øge vores markedsandel. Det bliver muligt i Århus med endnu en forhandler. Derudover ligger Hessel og Sondrup Bilcenter biler i hver sin ende af byen og supplerer derfor hinanden godt”, siger Henrik Bang og fortsætter:
”I Ringkøbing, Hjørring og Thisted er situationen en anden. Her er vi ikke repræsenteret med udsalgssteder i forvejen, og det har været klart siden starten af sidste år, hvor vi selv overtog importen af Renault i Danmark, at der var ”sorte pletter” på landkortet, der skulle fyldes ud. Det bliver de nu, og vi er meget glade for, at det er Hessel, der skal stå bag vores ekspansion i det nord og vestjyske område”, siger Henrik Bang.

Fortjener større udbredelse
At Ejner Hessel, der blandt forbrugerne mest er kendt for at sælge Mercedes, nu også vælger at forhandle Renault, er der ifølge direktør Bjarne Hessel fra Ejner Hessel flere gode grunde til.
”Vi har valgt at sælge Renault, fordi vi basalt set godt kan lide Renaults biler. Det er et mærke, der med hele 11 biler har opnået de maksimale fem stjerner i EuroNCAP’s kollisionstest, og dermed er det sikreste bilmærke i verden. Derudover har Renault en stærk miljøprofil, og vi er overbeviste om, at Europas næststørste bilmærke fortjener en højere markedsandel i Danmark. Derudover supplerer Renault vores nuværende produkter rigtig fint, så vi hos Ejner Hessel kan tilbyde et endnu bredere spektrum af biler”, siger direktør Bjarne Hessel, der peger på endnu en årsag til, at man hos Ejner Hessel ønsker Renault i udstillingslokalet.
 
”De generelle omkostninger og fabrikkernes krav til investeringer er blevet større de sidste år. Det betyder, at det er blevet vanskeligere at tjene penge i de mindre byer. Med Renault forhandlingen kan vi nu tilføre vores afdelinger i de mindre byer ekstra omsætning, så vi kan fastholde den lokale service vi hidtil har tilbudt vores kunder. Så vi glæder os alle i Ejner Hessel til at tage imod vores første Renault kunder fra marts måned, og ser frem til et godt samarbejde med Renault, siger Bjarne Hessel.

Renault på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Captur 1,5 Energy DCI Zen 90HK 5d
NYHED
146.800 kr.
Renault Captur
1,5 Energy DCI Zen 90HK 5d
Kolding
23.600
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Clio IV 0,9 TCe 90 Formula Edition
NYHED
82.900 kr.
Renault Clio
0,9 TCe 90 Formula Edition
Horsens
71.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Mégane Sport Tourer 1,5 Blue DCi Bose EDC 115HK Stc 7g Aut.
NYHED
254.900 kr.
Renault Mégane
Sport Tourer 1,5 Blue DCi Bose EDC 115HK Stc 7g Aut.
Ringkøbing
10.500
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev