Porsche

Renault Kadjar er landet i et minefelt

| Martin van Dijk

Renault Kadjar er det nyeste skud på stammen i det voksende SUV segment. Et segment, som led gevaldigt under finanskrisen, men hvor der igen er stigende efterspørgelse, og derfor kan Renault også meget vel få succes med den nye Renault Kadjar. Et segment, hvor Suzuki igennem de seneste år har toppet salgslisterne med Suzuki SX4, men Renault Kadjar skal helt sikkert også konkurrere med en crossover som Nissan Qashqai, der er yderst populær i Danmark, da de to biler minder rigtig meget om hinanden. 

Bedst for pengene

Det er altså noget af et minefelt med en masse konkurrenter, som Renault Kadjar har kastet sig ind i, men i følge vores anmeldeler så har Renault Kadjar en fair chance for at få succes, og hvorfor kan du læse her. Renault Kadjar tilbyder nemlig en glimrende kombination af et anderledes design, gode køreegenskaber og så ikke mindst et rimeligt prisniveau. Netop prisniveauet er altid interessant, da biler jo ikke ligefrem er billige i Danmark, og der er da nok ingen tvivl om, at hvis man har råd til det, så kan man få bedre SUV"ere end Renault Kadjar, som selvfølgelig ikke holder helt niveau med eksempelvis Volvo XC90 og Porsche Cayenne, der jo også gør sig i en noget anden prisklasse. Det er dog altid svært at vurdere, hvor man får mest for pengene, men der er ingen tvivl om, at Renault Kadjar ligger lunt i feltet, men der kan være andre som er uenige, så hvor synes du, at man får mest SUV for pengene? 

Det bliver i hvert fald spændende at følge med i, hvordan Renault Kadjar kommer til at klare sig på det danske bilmarked. Udgangspunktet er godt, men kun tiden kan afsløre bilkøbernes dom.

Porsche på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Cayenne S 4,2 D Tiptr.
NYHED
550.000 kr.
Porsche Cayenne
4,2 D Tiptr.
Sønderborg
172.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Panamera 4S 3,0 Executive PDK 420HK 2d 7g Aut.
NYHED
299.900 kr.
Porsche Panamera
4S 3,0 Executive PDK 420HK 2d 7g Aut.
Vodskov
94.000
2013/2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Cayman S 3,4 PDK
NYHED
509.900 kr.
Porsche Cayman
3,4 PDK
Grindsted
117.000
2009
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev