Renault

Renault på rette vej

|

Den nye ADAC rapport for 2008 understreger, at Renault er på rette vej, når det gælder kvalitet. Både Renault Clio og Renault Modus ligger i toppen i deres segment.

Når vejhjælpen “de gule engle” fra tyske ADAC rykker ud, er der blevet længere mellem antallet af Renault biler, der skal have hjælp. Årsagen er den enkle, at Renaults fokus på kvalitet begynder at kunne aflæses i statistikken.

”Vores mål med Modus og Clio III  var at påbegynde Renaults gennembrud med hensyn til kvalitet og pålidelighed. Og vi har gjort det. Den nye ADAC rapport bekræfter, at disse biler befinder sig i toppen i deres segmenter. I de andre segmenter, hvor eksempelvis Megane og den gamle Laguna befinder sig, viser det sig, at vores fejlrate fortsætter med at falde”, udtaler Jean- Pierre Vallaude, Executive Vice President for kvalitet i Renault.

Clio III helt i top.
Kigger man på Clio III er der fornemme placeringer. Efter et år på vejen lå den nummer fire i statistikken, for biler, der er to år gamle, er den på 3. pladsen, mens Clio III, efter tre år har en 4. plads. Forventningen er derfor, at Clio III i næste års ADAC undersøgelse befinder sig blandt de tre biler med færrest fejl.

Kigger man på Modus falder den samlet set to pladser tilbage, men bedømmes af ADAC stadig som ”Excellent” efter fire år i produktion. Den lille Twingo, der nu er afløst af den nye Twingo, der introduceres på det danske marked i weekenden den 24.-25. maj, sluttede sit liv på en 7. plads, også med en såkaldt ”Excellent” rating de sidste fire år af bilens produktionstid.

Fortsat fremgang for Megane
Renault Megane går to pladser frem i årets undersøgelse. Resultaterne fra Megane 1, der kørte i seks år fra 1996 til 2002, har stadig indflydelse på statistikken, og de problemer, der var på Megane II det første leveår, kan også aflæses. Ikke desto mindre understreger en stabil 8. plads, og et fortsat fald i assistancer fra 4,4 % til 4,1 %, at også Megane modellen klarer sig fint.

”Resultaterne fra den seneste ADAC statistik understreger, at Renaults massive fokus på kvalitet bærer frugt. Ikke alene på de nye modeller som Laguna, som vi forventer vil ligge i top 3 i uafhængige kvalitetsundersøgelser, men også på eksisterende modeller som Clio III og Megane”, siger pressechef Søren Hyltoft fra Renault Danmark.

Renault på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Captur 0,9 TCE Expression Energy 90HK 5d
NYHED
129.900 kr.
Renault Captur
0,9 TCE Expression Energy 90HK 5d
Holstebro
44.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Grand Scénic 7 pers. 1,3 Energy TCe Zen 140HK 6g
NYHED
254.900 kr.
Renault Grand Scénic
7 pers. 1,3 Energy TCe Zen 140HK 6g
Skanderborg
21.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Master T35 L4H2 2,3 DCI FAP 150HK Van 6g
NYHED
149.500 kr.
Renault Master
T35 L4H2 2,3 DCI FAP 150HK Van 6g
Horsens
117.000
2014
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev