Mercedes-Benz Danmark er nu klar med priser på den nye Mercedes E-Klasse All-Terrain.

Mercedes-Benz All-Terrain er den første stationcar fra Mercedes-Benz, der er bygget specifikt med henblik på at give føreren endnu mere frihed uden for de asfalterede veje. Foruden firehjulstræk udmærker All-Terrain sig i terrænet ved en øget frihøjde og grovere skærmkasser, som tåler de hårdere opgaver.

Mere specifikt er frihøjden øget med 29 mm sammenlignet med en almindelig E-Klasse stationcar, og ved hjælp af luftaffjedringen kan bilen indstilles i tre niveauer fra 0 til +35 mm. Via Dynamic Select, som også er inkluderet som standard, kan bilen indstilles til off-road kørsel. Dermed løftes bilen, og relevante oplysninger såsom hældning og frihøjde vises på skærmen i centerkonsollen.

Prismæssigt vil en E220d 4Matic All-Terrain komme til at koste godt og vel 800.000,-. Standardudstyret er omfattende, men en kig på listen over ekstraudstyr vil nok få de fleste til at hive lidt ekstra op af muldvarpen.

Fakta

Model: E 220 d 4MATIC T All-Terrain

Gear: 9G-TRONIC automatgear

Ydelse: 194 hk / 400 Nm

Pris: Fra 807.800 kroner

Standardudstyr
Som standard inkluderer All-Terrain blandt andet AVANTGARDE eksteriør og interiør, multifunktionsrat i nappalæder, AIR BODY CONTROL luftaffjedring, DYNAMIC SELECT køreprogrammer, 9G-TRONIC automatgear, 19 tommer letmetal fælge, sædekomfortpakke og LED high-performance forlygter.


Vi vender tilbage senere på året med en omfattende test af Mercedes-Benz E-Class All-Terrain.