Opel Meriva kryber nu et pænt stykke under de 200.000 kr. for den billigste version, der er udstyret med en 100 hk benzinmotor med start/stop. Opel sender nemlig en særlig Limited version af Meriva på gaden med både radio/cd, aircondition, sædevarme, elektrisk håndbremse, centrallås og ikke mindst FlexSpace bagsæder, der kan justeres så der bliver ekstra god plads på bagsædet, hvis der kun skal sidde to personer i stedet for tre.

Meriva er kendt for sine bagdøre, der åbner omvendt af normale bagdøre for at give ekstra god plads til ind- og udstigning. Dørsystemet giver også bedre muligheder for at spænde et barn fast i et barnesæde, både fordi de omvendte døre giver bedre adgangsforhold, men også fordi dørene kan åbnes, så de står helt vinkelret på karrosseriet. 

Meriva topper i øvrigt den nyeste kundetilfredshedsanalyse fra det uafhængige analyseinstitut J D Powers. Efter to års ejerskab og kørsel i bilen er brugerne i undersøgelse mest tilfredse med Opel Meriva. Undersøgelsen omfatter 106 bilmodeller fra 25 forskellige bilmærker.