Salgssucces for Bang & Olufsen og Audi

Det mest avancerede lydsystem fra Audi er blevet et hit. På under 12 måneder har mere end 3.000 A8-kunder på verdensplan valgt Bang & Olufsen Advanced Sound System. I øjeblikket er hver femte nye Audi A8 eller S8 udstyret med dette system, der har en effekt på over 1.000 watt - i Danmark er tallet 60%.

Med 14 aktive highend-højttalere, B&O’s Acoustic Lens Technology og den høje forstærkereffekt giver Advanced Sound System en perfekt lydoplevelse. Højttalernes gitter er designet specielt til Audi A8 og fremstillet af omhyggeligt bearbejdet, eloxeret aluminium, samme materiale, som karrosseriet til bilen er fremstillet af.

Der er også noget for øjet. Lydsystemets design er integreret perfekt i A8’s sportslige og luksuriøse ambiente og tilføjer endda sit eget præg. Når systemet tilsluttes, køres to linseformede diskanthøjttalere op fra instrumentpanelet. Disse højttalere har en meget præcis horisontal udsendelse af lyden, hvilket giver en yderst nøjagtig lydgengivelse på alle siddepladser i bilen. På denne måde kombineres den visuelle fascination over synlig teknologi med den akustiske toppræstation fra det prisbelønnede Bang & Olufsen Advanced Sound System, som også er kåret til det bedste i klassen af fagtidsskrifter. Prisen for lydsystemet er 145.000 kr.

Nu kan man også bestille et lydsystem fra den danske highend-specialist til endnu en model fra mærket med de 4 ringe: til Audi R8, den sportslige topmodel. Prisen for dette lydsystem er 31.000 kr.