Nogle mekanikere har bare en kløe, der får dem til at splitte alt ad og samle det igen. Resultaterne kan have varierende succes. Vi har fundet en hæslig Ford Mustang og en fantastisk Jeep Wrangler med 500 hk.

Mekanikere med kløe i topnøglen og alternative løsninger kan være både en forbandelse og en velsignelse. Nogle gange går det godt, og andre gange går det ikke så godt. Lad os starte med frøen. Det var oprindeligt en Ford Mustang fra 2007. Det var dengang, Mustang stadig kørte kedeligt, og denne øjebæ har tilmed kun V6-motoren, der dog har eftermonteret en kompressor.

Læs om den nye Jeep Wrangler

Det mest forfærdelige ved bilen er dog designet. Bilen skulle være bygget af amerikaneren Carl Muia, og der er garanteret lagt mange timers arbejde i at forme metallet, men den front er så grim, at den får spædbørn til at græde. Forlygterne stammer faktisk fra en Lotus Elise, og hele fronten vippes op og frem som på en lastbil. Bagenden har finner som en klassisk amerikansk flyder, og lygterne stammer da også fra en gammel Cadillac. Hvis du alligevel er betaget, så er bilen til salg i Californien, og kan erhverves for 37.118 kroner.

Giftig Jeep
Den anden bil, vi har med, er i den helt anden ende af skalaen. Denne Jeep er på grænsen til at være genial. Udefra ligner den enhver anden Jeep Wrangler fra 2005, ført af holdkaptajnen for det lokale football team. Hjulene måler 87,5 cm i omkreds, og bilen er hævet 20 cm over standardhøjde. Designet rundes af med den meget kraftige røde farve, men ingen steder antydes det, at denne Jeep er en af de mest potente biler på vejen overhovedet.

Læs om Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Under hjelmen findes der en 8,3-liters V10-motor fra en Dodge Viper. Det betyder, at de store hjul spindes af 500 hk og 712 Nm, og udstødningen, som for øvrigt ser fuldstændig standard ud, buldrer med den sødeste musik. Gearkasse og aksler er blevet erstattet af større, stærkere dele, der kan håndtere de mange kræfter. Hvis du synes, Jeep’en er genial, er den til salg i USA for 321.963 kroner.