Skoda Roomster i weekenden 11.-12. november

| -

Roomster introduceres under temaet ”Den perfekte fusion”. Temaet beskriver, at Roomster på en og samme tid er en bil, der appellerer til følelserne og samtidig er en praktisk og funktionel MPV.

Roomster fås med 3 benzinmotorer og 2 TDI dieselmotorer. Roomster fås i 3 forskellige udstyrsniveauer Style, Sport og Comfort. Priserne starter ved kr. 199.000 for Roomster med 1.2 benzin motor og Style udstyr.

Sikkerheden er i top, idet alle Roomster har antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags som standard. Også komforten er ypperlig med Climatic semiautomatisk aircondition, radio med CD afspiller, der også kan afspille mp3 filer fra CD, der er desuden mulighed for AUX tilslutning af mp3 afspiller. Bag rattet er førerpladsen indrettet med størst mulig komfort for den, der skal køre bilen. Varme i forsæderne, der også kan indstilles i højden samt højde- og længdejusterbart rat giver mulighed for en ergonomisk perfekt kørestilling.

Funktionalitet og fleksibilitet har været fokusområder i designet af Roomster. VarioFlex bagsædesystemet er med sine 20 indstillingsmuligheder unikt, selv for en MPV. Bagsæderne kan indstilles individuelt, så man får den foretrukne sidestilling. Alle tre bagsæder kan nemt tages ud af bilen. Det midterste bagsæde kan fjernes og de to yderste sæder skubbes ind mod midten, hvis bagsædepassagererne ønsker maksimal komfort og plads til brede skuldre. Bagsæderne er oven i købet hævet i forhold til forsæderne, hvilket giver bagsædepassagerer bedre udsyn ud i stedet for at se ind i en nakkestøtte.

Roomster tilbyder et utal af muligheder for indretning, og listen med ekstraudstyret, der udvider bilens anvendelsesmuligheder, er omfattende. F.eks. kan der tilkøbes beslag til fastmontering af 2 cykler inde i bilen.

Škoda forventer med den nye Roomster, at få en stor andel af MPV salget i Danmark, der i de seneste år har vist en stigende tendens. Roomster er Škodas 4. model og supplerer de storsælgende Fabia og Octavia samt den nye Superb. Škoda er i dag Danmarks 7. største bilmærke.

Skoda Roomster på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Roomster 1,4 16V Comfort
39.900 kr.
Skoda Roomster
1,4 16V Comfort
Vinderup
152.000
2007
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Roomster 1,6 TDi 105 Ambition
64.900 kr.
Skoda Roomster
1,6 TDi 105 Ambition
Taastrup
144.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Roomster 1,2 TSi 105 Style
69.900 kr.
Skoda Roomster
1,2 TSi 105 Style
Roskilde
148.000
2011
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev