VW

Space up

| -

Verdenspremiere på studiet space up!
Space up! -En lille storartet bil!

Volkswagen har på messen i Tokyo løftet sløret for det seneste medlem af deres ”New Small Family”.
Blot seks uger efter up!-premieren på messen i Frankfurt, er Europas største bilproducent klar med familieforøgelsen space up!

Space up!, den største lille Volkswagen, er en rigtig rum-magiker: På trods af de beskedne mål 3,68 m i længden og 1,63 m i bredden, byder space-up! på en rummelighed, man normalt forbinder med langt større biler. Ved udviklingen af space up! har designerne koncentreret sig om at udnytte pladsen optimalt uden at slække på standarden. Som det også var tilfældet med up! udtrykker space up! sin helt egen harmoni hvor det tekniske layout og et emotionelt design balancerer flot.

At space up! er så intelligent indrettet hænger i vid udstrækning sammen med placeringen af motoren: De miljøvenlige benzin-, diesel og elmotorer vil, som hos den legendariske Boble, alle være hækmotorer. Space up! er femdørs, men er blot 23 cm længere og 4 cm højere end sin karismatiske lillebror up! med tre døre.

Da Volkswagen lancerede up! på den internationale messe i Frankfurt, var det først og fremmest for at teste, hvordan europæerne ville modtage konceptet ”New Small Family”. Enhver der var med på messen, må erkende, at testresultatet var aldeles tilfredsstillende!
Med space up! har Volkswagen formået at skabe en bil, der ikke kun er sjov at køre, men hvor man samtidig har udnyttet rummet så godt og gennemtænkt, at den på trods af sine beskedne ydre dimensioner er meget rummelig. Med up! og space up! har Volkswagen bragt smilet tilbage på vejene.

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touareg 3,0 V6 TDi 262 R-line Tiptr. 4M
NYHED
Leasingpris/md. 3.992 kr.
VW Touareg
3,0 V6 TDi 262 R-line Tiptr. 4M
Ribe
107.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,6 TDi 90 Comfortline DSG
NYHED
74.500 kr.
VW Polo
1,6 TDi 90 Comfortline DSG
Tønder
232.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW e-Up! High Up!
NYHED
109.900 kr.
VW up
High Up!
Rødovre
13.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev