Corvette fejrer sin succes med speciel fremstillede modeller.
- To specielle modeller, begrænset produktion
- C6 bygget over Indy 500 højhastigheds sportsvogn
- Z06 ‘427’ en hyldest til fortiden

Et legendarisk mærke som Corvette efterlader sig mange spor. Spor som fortjener at komme i søgelyset. Derfor har fans af mærket nu den mulighed at bestille 2 meget specielle modeller produceret i et meget begrænset antal: Den ene er bygget over Corvette Indy 500 højhastigheds sportsvogn, den anden er en hyldest til den uforglemmelige ’big-block’ Stingray model for 60’erne.

Corvette Indy 500 højhastigheds sportsvogn
I ti år – inklusive de sidste 5 år i træk – har Corvette deltaget med den officielle højhastigheds sportsvogn i det verdensberømte 500-mil race i Indianapolis (Indy 500). For at fejre denne milepæl fremstilles der nu 500 højhastigheds sportsvogne. Modellen er bygget over C6 Coupe og Convertible. Europa får kun tildelt 20 Coupes og 5 Convertible, alle sorte med Titanium Grey interiør og udstyret med automatisk transmission. Convertible har grå kaleche. 

Modellerne genkendes øjeblikkeligt på de påfaldende stickers samt Indy 500 logoerne. Det specielle ved bilerne er, at hver model er signeret og har fået et serienummer af tidligere Indy vinder Emerson Fittipaldi. Derudover er hver bil udstyret med de nye polerede 5-eger inddelte kromhjul, en Z06 bagspoiler, et DVD navigation system og en luksuspakke, som indeholder:
Opvarmede sæder, Head-up Display inkl. G-kraft måler, Bose 7-højtaler system, automatisk lysdæmpning i kabinen og bakspejl.

Corvette Z06 427 Limited Edition
60'erne bød på mange store minder. En af dem er uden tvivl ’big-block’ Corvette Stingray. Med introduktionen af Corvette 427 Limited Edition Z06, vækker Corvette mange gode og eksklusive minder. Der er fremstillet 505 Limited Edition modeller, hvoraf kun 52 kommer til Europa.

Nummeret 427 refererer til cylinder volumen målt i amerikanske kubik tommer. I årerne 1966 til 1969 havde de kraftfulde motorer i Corvette denne cylinder volumen – hvilket svarer til den 7 liters LS7 ’small block’, som ligger i den nuværende Z06. Den specielle Limited Edition af Z06 er karakteriseret ved mange unikke 427 detaljer, bl.a. Crystal Red Tintcoat metallak med ’Stinger Style’ grafik, eksklusiv krom beklædning, læderinteriør med broderet 427 logo på sæder og gulvmåtter, ’Z06’ inskription på dørpanelerne og midterkonsol med serienummer og signatur af Corvettes direktør Will Cooksey.

Priserne på Corvette Indy 500 Højhastigheds racerbil og Corvette Z06 427 Limited Edition annonceres senere. Begge modeller kan bestilles nu til levering til sommer.