Den stigende aktivitet på det danske leasingmarked får nu det japanske bilmærke Subaru til at træde ind på markedet for privatleasing for første gang. Det sker med Alm Brand Leasing som fast leasingpartner.

Danskerne har for alvor taget privatleasing til sig. Faktisk så meget, at antallet af privatleasede biler er steget med hele 90 procent fra 2014 til 2015, viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. Nu bliver det danske privatleasingmarked endnu et bilmærke rigere med japanske Subaru, der netop har indgået en ny samarbejsaftale med Alm Brand Leasing.

”Vi har store ambitioner på det danske marked, hvor vi i stigende grad oplever, at privatleasing er blevet et attraktivt alternativ til at eje bilen. Den efterspørgsel vil vi naturligvis gerne imødekomme, og derfor tilbyder vi nu for første gang på det danske marked, at kunderne kan privatlease en række af vores mest populære modeller såsom Subaru BRZ, XV, Levorg, Forester og Outback,” forklarer Niels Thaning, der er dansk salgsdirektør for Subaru Nordic.

Bilmærket for de aktive
Subarus privatleasingprogram tilbydes i samarbejde med Alm. Brand Leasing, og her bekræfter man en stigende interesse for Subarus bilmodeller blandt kunderne: 

”Vores kunder er generelt meget bevidste om, hvilken bil de ønsker at køre i, og mange henvender sig til os med et konkret ønske om at lease netop en Subaru-model, blandt andet på grund af kombinationen af firhjulstræk og luksuriøs kørsel. Derfor er vi rigtig glade for nu at kunne udvide vores udvalg af leasingmodeller med et helt nyt samarbejde med Subaru, som det ikke tidligere har været muligt at privatlease i Danmark,” forklarer Thomas Lindgren Mortensen, adm. direktør i Alm. Brand Leasing.

Subaru er kendt som bilen til friluftsfolk og andre, der påskønner kombinationen af firehjulstræk og luksuriøs kørsel. Særligt populær er Subaru blandt bilister, der går på jagt, eller som ofte kører med tung transport såsom hestetrailer eller campingvogn.

Det bliver blandt andet muligt at lease Subaru BRZ for 4.995 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 35.000 kr. De større varianter Outback og den helt nye Levorg kan leases fra henholdsvis 6.395 kr. og 5.295 kr. om måneden med en førstegangsydelse fra 35.000 kr.