I det seneste blogindlæg skrev vi om en opsigtsvækkende Suzuki Alto. Opsigtsvækkende da bagruden var prydet med ni glas kapers og to potteplanter. I den sammenhæng skrev vi, at en Suzuki Alto sjældent vækker opsigt, men det skulle vise sig at være en sandhed med modifikationer. Vi vil nu stadig påstå, at en helt almindelig Suzuki Alto ikke får folk til at dreje hovedet ad led på gaden, når den kører forbi. Der findes dog undtagelser, hvilket bruger af Biltorvet, Mads R. Glad, gjorde os opmærksomme på. 

Han har nemlig investeret i en helt almindelig Suzuki Alto fra 2012, men det er ikke til at se, efter at han har haft gang i den helt store opdatering, og der er nok ikke tvivl om, at den vækker opsigt, hvor den kommer frem. Fælgene er oprindelige C1 fælge, som er hjemmesvejset, og sammen med frontspoileren og de markante skærmforøgere er de med til at give denne Suzuki Alto et yderst iøjnefaldende look. 

Under kølerhjelmen er der kun monteret et åbent luftfilter, og der er ikke pillet ved motoren eller monteret turbo. Derfor ser den også mere voldsom ud, end hvad den i grunden er, da den kun yder små 75 hestekræfter, men en bil behøver jo heller ikke være hurtig for at vække opsigt. Vi må i hvert fald give Mads ret i, at hans Suzuki Alto skiller sig ud, og det er ikke svært at forestille sig, at der bliver kigget en ekstra gang, hvor den kommer frem. 

Hvis du skulle være interesseret i en mere almindelig Suzuki Alto, så se mere her

Billedet er taget af AN-foto.dk