Ny Passat i luksusklassen

Sjette generation af Passat byder på perfektion til mindste detalje. Lækkert materialevalg og innovative teknologiske nyskabelser, som er lånt fra luksuslimousinen Phaeton, løfter Passat til nye højder. Håndbremsen er erstattet af en parkeringsbremse, som aktivers ved tryk på en knap, mens bilen startes ved at trykke nøglen ind i et hul i instrumentpanelet. Køreegenskaberne er forbedret yderligere, takket være en fireleddet bagaksel og en ny foraksel. Desuden har Passat fartafhængig elektromekanisk servostyring, som gør det let at styre den store bil. For Passat er blevet en meget stor bil med usædvanligt gode pladsforhold for både fører, passagerer og bagagen. Sikkerhedsudstyret er suppleret med et bremsesystem med skiveviskere, som fjerner i vådt føre fjerner ”film” fra bremserne. Fire udstyrsversioner og en særligt attraktiv DK-pakke, som indeholder et fuldautomatisk to-zoners og ”trækfrit” airconditionanlæg, indstillelig varme i forsæderne, opvarmelige sprinklerdyser og praktisk kørecomputerne, er blandt valgmulighederne. DK-pakken fås for en merpris på kun 9.900 kroner. Den nye Passat fås med et væld af motorer fra 310.998 kroner.

Golf Plus det løse

Golf Plus er en helt ny model, som ved første øjekast ligner den konventionelle Golf. De to modeller deler da også de klassiske Volkswagen-dyder som fremragende kvalitet, glimrende køreegenskaber og sikkerhedsudstyr i top. Derudover byder den nye Golf Plus på meget mere. Den er knapt ti centimeter højere end Golf og er derfor mere rummelig. Den ekstra plads er udnyttet optimalt til at gøre Golf Plus til en fleksibel familiebil. Bagsæderne kan køres frem og tilbage og lægges ned, så der bliver masser af plads til bagagen. Lægges det forreste passagersæde også ned, kan Golf Plus transportere selv en reol. Komforten er øget i takt med bilens højde. Således er sæderne placeret højere, og dermed lettes ind- og udstigning. Et utal af praktiske rum i forskellige størrelser gør det nemmere at holde orden. Med et stort motorprogram og en omfattende ekstraudstyrsliste til de, der ikke kan ”nøjes” med udstyrsversionerne Trendline, Comfortline og Sportline, er det muligt at skræddersy en Golf Plus til næsten enhver mindre families behov. Priserne starter ved 247.940 kroner.

Åbent hus

Alle, der har lyst til at se eller prøve de to nye Volkswagen-modeller, indbydes til åbent hus hos de danske forhandlere den 9.-10. april kl. 10-16.