Toyota Varebiler

|

Toyota er på vej med nye varebiler til det danske bilmarked. Senere på året introducerer Toyota både Avensis, Auris og Yaris samt den særligt miljøvenlige hybridbil Prius som varebiler på gule nummerplader.

Den nye registreringsafgiftslov har gjort det attraktivt at købe mindre varebiler, og Toyota vil så hurtigt som muligt være på banen med nye varebilsudgaver af nogle af mærkets mest populære bilmodeller.

Avensis, Auris og Yaris

Med forventet levering fra sidst på sommeren er Toyota klar med varebilsudgaver af Danmarks mest solgte personbil i 2006 Toyota Avensis, den netop introducerede Auris og den lille populære Yaris.

Toyota forventer stor efterspørgsel på de nye varebilsvarianter, og derfor er alle sejl sat, for at den praktiske ombygning af bilerne kan igangsættes så hurtigt som muligt, så leverancen til kunderne kan påbegyndes snarest muligt efter sommerferie perioden.

Toyota Prius som varebil

Virksomheder, offentlige myndigheder og private med interesse i at tage maksimalt hensyn til miljøet får nu en oplagt mulighed for at købe markedets mest miljøvenlige hybridbil, Toyota Prius.

Toyota forventer at kunne levere Prius på gule nummerplader allerede fra efteråret. Når brændstoffradraget efter nytår også bliver gældende for varebiler, forventer Toyota at kunne sælge Toyota Prius til priser fra ca. 195.000 kr. ekskl. moms.

Toyota på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Aygo Plus 1,0 m/komf. 68HK 5d
NYHED
34.900 kr.
Toyota Aygo
Plus 1,0 m/komf. 68HK 5d
Brovst
156.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Avensis 2,0 D-4D Sol stc.
NYHED
27.900 kr.
Toyota Avensis
2,0 D-4D Sol stc.
Brønderslev
274.000
2007
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Yaris 1,4 D-4D Linea Luna 90HK 5d
NYHED
Ring for pris
Toyota Yaris
1,4 D-4D Linea Luna 90HK 5d
Tørring
420.000
2007
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev