Ford

Tre gode biler til de mange singler i byerne

| Martin van Dijk

Der har de seneste år været en klar tendens i udviklingen blandt de voksne danskere, der bliver flere og flere singler. Det nærmer sig 40 procent af de voksne danskere, som i dag er enlige, og af dem bor cirka 75 procent alene, skriver Danmarks Statistik. Det er altså rigtig mange voksne danskere, som bor alene, og af dem bor en stor procentdel også i landets største byer. Derfor har vi sammen med uafhængige bilkonsulent Christian Levesen fundet tre gode biler på biltorvet.dk, der lever op til følgende krav. En bil til under 125.000 kroner, som skal være nem og praktisk i byen, men som også skal kunne køre de længere distancer. Altså en fleksibel bil, der eksempelvis er en oplagt mulighed for de mange singler i byerne, som også har et kørselsbehov.

Peugeot 208

En rigtig god bil til singlen, som ikke har behov for et overflod af plads. Det er en rigtig velkørende lille bil, som nemt kommer omkring i byen, og som også er til at parkere, hvor der ikke er så meget plads. Det er en lille bil dog uden på nogen måde at være en helt lille mikrobil. Designet er desuden fint, og der er en rigtig god totaløkonomi i bilen.

Du kan se mere til den udvalgte Peugeot 208 her

Ford Fiesta

Ford Fiesta kan egentlig mange af de samme ting som Peugeot 208. Det er igen en lille fix bil, som nemt kommer rundt i byen, dog uden det på nogen måde er en mikrobil. Pladsen er ikke enorm, men dog noget bedre end i de helt små mikrobiler. Den har desuden rigtig gode køreegenskaber, som får den til at virke større, end den egentlig er. Totaløkonomien er ligeledes i top, og det er med til at gøre Ford Fiesta til et rigtig godt køb.

Du kan se mere til den udvalgte Ford Fiesta her

Alfa Romeo MiTo

Denne model skiller sig lidt ud i forhold til de to andre, og det er lidt kompromisets kunst. Det skal forstås således, at her kun er tre døre, som gør det lidt vanskeligere at få ting ind og ud af bilen, men til gengæld har bilen lidt mere kant og x-factor i forhold til de to andre modeller. Man signalerer lidt "jeg kunne have valgt en Ford eller Peugeot og så videre, men jeg valgte en Alfa Romeo, fordi jeg tør". Denne Alfa Romeo MiTo er et glimrende bud på en lille økonomisk bil med lidt mere kant.

Du kan se mere til den udvalgte Alfa Romeo MiTo her

Ford på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford C-MAX 1,6 TDCi 90 Trend Collection
NYHED
49.900 kr.
Ford C-MAX
1,6 TDCi 90 Trend Collection
Ans By
175.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Focus 1,6 100HK 3d
NYHED
8.500 kr.
Ford Focus
1,6 100HK 3d
Søndersø
219.000
2002
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Ford Focus 1,5 TDCi 120 Titanium stc.
NYHED
149.900 kr.
Ford Focus
1,5 TDCi 120 Titanium stc.
Aabenraa
93.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev