Dette blogindlæg skiller sig en del ud fra dem, vi normalt bringer. For hvor vi typisk skriver om biler, så vil dette blogindlæg omhandle et hotel. Tilmed et hotel i Tyskland. Det lyder måske knapt så interessant, men bare rolig, selvom temaet er et hotel, så dufter det i høj grad stadig af olie og benzin. Hotellet er nemlig ikke et normalt hotel, men et hotel for bilfanatikere. Alene navnet på hotellet lægger ligesom stilen - V8 hotel. Ja det dufter allerede af motor og mekanik, og det er der da heldigvis også en masse af.

Bilernes vugge

Det specielle hotel er beliggende i Stuttgart, og placeringen er langt fra tilfældig. Netop Stuttgart er hjemby for både Porsche og Mercedes-Benz, og netop Mercedes-Benz, eller i hvert fald Karl Friedrich Benz, stod også bag verdens allerførste benzinmotordrevne bil. Så hotellet er nærmest placeret der, hvor det hele begyndte. Vi havde dog aldrig hørt om V8 hotel, før DR K i programmet "Vilde Hoteller" besøgte den lille bilperle i Stuttgart, men så blev vi godt nok også positivt overrasket.

All In

Vi havde aldrig tidligere overvejet, at den næste ferie skulle gå til Stuttgart, men efter at have opdaget V8 Hotel, så er det en seriøs overvejelse, hvis ellers familien kan lokkes med. For som det er med tyskere, så er der styr på det, og V8 Hotel er gået all in på at skabe et hotel i bilernes tegn. Man skal blot kaste et blik på værelserne for at se, at det altså er bilfanatikere, der står bag den skæve, men sjove ide. Hvert enkelte værelse er unikt og skabt ud fra et biltema. Sengene er eksempelvis lavet af originale bildele, og et enkelt værelse er desuden også udstyret med vaskebørster, som i en bilvask. Temaet er kørt helt ud, og efter brusebadet kan du blive tørret, som din bil gør i vaskehallen, altså af en stor føntørrer - det er sjovt og genialt. 

Det store skattekammer

Ud over det gennemførte biltema så byder V8 Hotel også på et mindre skattekammer for alle os, der er vilde med biler. Fra nogle af værelserne har man nemlig udsigt til en stor udstillingshal, hvor man finder et væld af sjældne og unikke biler. Hallen går under navnet Motorworld, og der er fri adgang til at gå på opdagelse i de mange sjældne og eksklusive biler. 

Så er man til biler og har lidt benzin i blodet, så bør man overveje, om man ikke på den næste ferie skal slå et smut forbi Stuttgart - og skal det være en bilferie, så kan man jo passende finde sin nye bil på biltorvet.dk

Du kan se mere til V8 Hotel her.