Det bliver tidligt mørkt og vognen har fået vinterdæk på. Igen i år er det blevet jul med stearinlyshygge, fed mad og gode gaver. I denne søde tid er biltorvet.dk også blevet blød i dækkene.

Derfor udlodder vi fire lækre julekurver hver søndag i advent – første gang den 3. december.

Du kan vinde adventsgaven ved at finde en nissehue, vi har gemt blandt de knap 40.000 biler, der er til salg på biltorvet.dk. På dagen får du en ledetråd, så du ikke behøver bladre samtlige biler igennem. Til gengæld kan vi ikke love, at vi har gemt nissehuen på det første billede på bilannoncen. Er der fx 12 billeder på en bilannonce, kan vi have gemt huen på billede syv, fem eller ti.

Let at finde og vinde
Biltorvet.dk har i øvrigt en ret lækker og ganske intuitiv søgning, som skulle gøre det ret let at finde huen. Ledetrådende til at finde julenissen publicerer vi på biltorvet.dk og på vores facebookside, samt i vores nyhedsbrev, der udkommer hver fredag.

Når du har fundet bilen med nissehuen, skal du sende en mail ind til os med svaret. Mailadresse og de nærmere detaljer vil du kunne læse om på dagen.

Vilde gaver
Vi trækker lod blandt alle korrekte svar.

Så slå ind på biltorvet.dk første søndag i advent, der i år falder 3. december og læs de nærmere detaljer, hvor du også får en ledetråd til at finde bilen med nissehuen. Du kan se et eksempel på nissehuen på billedet af den hvide bil herover artiklen.

 

Det kan du vinde:

Første søndag i advent, 3. december
Stor julekurv til 500 kroner – sponseret af Skanderborg-bilcentrum

Anden søndag i advent, 10. december:
Stor julekurv til 500 kroner – sponseret af Autohuset Vestergaard i Kolding

Tredje søndag i advent, 17. december:
Stor julekurv

Fjerde søndag i advent, 24. december:
Gigantisk julekurv til 1000 kroner - sponseret af Andersen Biler