VW

Volkswagen 2028

| -

Volkswagen giver fascinerende indblik i fremtiden

Volkswagen har netop søsat sitet http://www.volkswagen2028.com/, hvor forskere og designere giver deres bud på fremtidens bil.
 
Med „one", „ego" og „room" tager visionerne form.
Hvornår kan lysreguleringen og bilen kommunikere med hinanden? Vil der også i fremtiden findes trafikpropper og køer? Vil det blive sjovt at køre CO2-frit? På sitet http://www.volkswagen2028.com/ kan alle med interesse for biler få såvel informative som underholdende svar på disse - og andre- spørgsmål.

Med det innovative website viser Volkswagen sin fremtidsvision. Sitet har som kerne en interaktiv film, der på både underholdende og informativ vis fører brugeren gennem forskellige temaer. Filmens omdrejningspunkt er en far, der i år 2028  fortæller sin søn om bilen i det 20. århundrede, imens får tilskueren en række muligheder for at rejse ind i forskellige temaer alt efter interesse. På denne tur bliver man ledsaget af forskere og designere fra Volkswagen, der på letforståelig vis forklarer og illustrerer morgendagens automobile verden. Der bliver også vist eksempler på de teknologiske fremskridt man i dag har nået og hvor man håber, de fører hen. Forsker- og designteamet fra Volkswagen har eksklusivt til sitet udviklet de tre koncepter „one", „ego" og „room". Med disse tre modeller viser Volkswagen, hvordan man forestiller sig fremtidens biler og hvorledes fx lysreguleringer og bil kommunikerer med hinanden. Et andet highlight er udviklingen af holografi-displays i cockpitet og selvfølgelig hvordan Volkswagen vil skabe den CO2-frie bil.

Sitet er let at navigere rundt på og de klassiske filmsekvenser er kombineret med gode 3D-effekter. Ligeledes er det muligt at kommentere på de forskellige temaer og at downloade personligt sammensatte informationspakker.

Oplev fremtiden på: www.Volkswagen2028.com

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW up 1,0 Move 60HK 3d
NYHED
38.800 kr.
VW up
1,0 Move 60HK 3d
Middelfart
146.000
2012/2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 1,4 TSi 150 Highl. Prem. Vari. DSG
NYHED
Ring for pris
VW Passat
1,4 TSi 150 Highl. Prem. Vari. DSG
Grindsted
67.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,4 TSI BMT ACT BlueGT DSG 150HK 5d 7g Aut.
NYHED
164.800 kr.
VW Polo
1,4 TSI BMT ACT BlueGT DSG 150HK 5d 7g Aut.
Løgumkloster
79.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev