VW

Volkswagen 2028

| -

Volkswagen giver fascinerende indblik i fremtiden

Volkswagen har netop søsat sitet http://www.volkswagen2028.com/, hvor forskere og designere giver deres bud på fremtidens bil.
 
Med „one", „ego" og „room" tager visionerne form.
Hvornår kan lysreguleringen og bilen kommunikere med hinanden? Vil der også i fremtiden findes trafikpropper og køer? Vil det blive sjovt at køre CO2-frit? På sitet http://www.volkswagen2028.com/ kan alle med interesse for biler få såvel informative som underholdende svar på disse - og andre- spørgsmål.

Med det innovative website viser Volkswagen sin fremtidsvision. Sitet har som kerne en interaktiv film, der på både underholdende og informativ vis fører brugeren gennem forskellige temaer. Filmens omdrejningspunkt er en far, der i år 2028  fortæller sin søn om bilen i det 20. århundrede, imens får tilskueren en række muligheder for at rejse ind i forskellige temaer alt efter interesse. På denne tur bliver man ledsaget af forskere og designere fra Volkswagen, der på letforståelig vis forklarer og illustrerer morgendagens automobile verden. Der bliver også vist eksempler på de teknologiske fremskridt man i dag har nået og hvor man håber, de fører hen. Forsker- og designteamet fra Volkswagen har eksklusivt til sitet udviklet de tre koncepter „one", „ego" og „room". Med disse tre modeller viser Volkswagen, hvordan man forestiller sig fremtidens biler og hvorledes fx lysreguleringer og bil kommunikerer med hinanden. Et andet highlight er udviklingen af holografi-displays i cockpitet og selvfølgelig hvordan Volkswagen vil skabe den CO2-frie bil.

Sitet er let at navigere rundt på og de klassiske filmsekvenser er kombineret med gode 3D-effekter. Ligeledes er det muligt at kommentere på de forskellige temaer og at downloade personligt sammensatte informationspakker.

Oplev fremtiden på: www.Volkswagen2028.com

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 1,4 GTE+ Pro Variant DSG
FABRIKSNY
463.577 kr.
VW Passat
1,4 GTE+ Pro Variant DSG
Helsingør
-
2021
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touran 1,6 TDi 115 Comfortline DSG 7prs
NYHED
269.900 kr.
VW Touran
1,6 TDi 115 Comfortline DSG 7prs
Vejle Øst
63.000
2017/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Passat 1,4 GTE+ Pro Variant DSG
FABRIKSNY
572.646 kr.
VW Passat
1,4 GTE+ Pro Variant DSG
Helsingør
-
2021
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev