Volkswagen lovede tilbage i januar måned de danske forbrugere en startpris på Polo BlueMotion på 179.000. Denne pris kan Volkswagen desværre ikke fastholde.

Polo BlueMotion, der kører 30,3 km/l koster i stedet 175.000 kr.

Begunstiget grøn teknologi
Polo BlueMotion kører helt op til 30,3 km/l og udleder kun 87 g CO2 pr. kørt kilometer. Derfor bliver netop denne model begunstiget af en mindre afgift end biler med knap så god brændstoføkonomi. Det er denne afgiftsnedsættelse, som Volkswagen med prisnedsættelsen på 4.000 kr., lader komme de danske kunder direkte til gode.


Blå tanke - grøn teknologi
BlueMotion er navnet på Volkswagens særligt miljøvenlige modeller, der kører ekstra langt på literen. Volkswagen har i al sin simpelhed optimeret den eksisterende, velkendte teknik på en række nøglepunkter. Bl.a. har den nye Polo BlueMotion en lille, men effektiv nyudviklet 3-cylindret 1.2 TDI-motor. Samtidig er CO2-udledningen minimeret til blot 87 g/km. Polo BlueMotion er desuden udstyret med Volkswagens start-stop-system, et energi-genvindings-system og karosseriets aerodynamik er optimeret.

Takket være den nye motor og de øvrige BlueMotion-tiltag er forbruget blevet reduceret med hele 22 procent sammenlignet med den konventionelle Polo med 75 hk. Analogt er C02-udledningen reduceret fra 109 til blot 87 g/km.

Som særligt standardudstyr til Polo BlueMotion hører læderrat, -gearknop og håndbremsegreb. Midterarmlæn, tågeforlygter, kørecomputer med gearskifteindikator, dæktryks-indikator samt spejle og dørgreb i vognfarve er også alt sammen standard i Polo BlueMotion.

Polo er tildelt de maksimale 5 stjerner i Euro NCAPs crashtests og er blevet kåret som Årets Bil 2010, af både de danske og de europæiske motorjournalister.

Polo BlueMotion kan opleves hos de danske Volkswagen forhandlerne fra slutningen af april. Den nye miljøvenlige Polo vil blive tilbudt i to varianter, en 3-dørs version der kører 30,3 km/l og én der kører 29,4 km/l., som både tilbydes i 3- og 5-dørs varianter.

Volkswagen Danmark lover, at de mange kunder der allerede nu har bestilt Polo BlueMotion 30,3 km/l naturligvis også vil få deres bil med den ekstra rabat på 4.000 kr.