Friskt pust til bestselleren: Climatic til kun 500 kroner ekstra

Polo fresh er særligt fremstillet til danske bilkøbere, der ønsker et friskt pust i tilværelsen og et godt klima. De danske Volkswagen-forhandlere har et begrænset antal af disse specialmodeller med airconditionanlæg til salg fra januar 2006.

Ny Polo

Polo fik en ansigtsløftning i foråret 2005, men har bevaret sin gode figur som både bybil og langtursbil, familiebil og bil til yngre bilkørere, som lægger specielt stor vægt på velproportionerede former og dynamik. Den er rummelig, velorganiseret, praktisk, betjenes med logik og er fremstillet med omhu af førsteklasses materialer. Nøgleordet er kvalitet.

Polo DK

For 5.000 kroner får man til sin nye Polo en DK-pakke, som har en værdi på over 40.000 kroner. Den indeholder fjernbetjent centrallås via begge nøgler, lakerede stødfangere, lister, spejlhuse og dørgreb i bilens farve, splitbagsæde- og ryglæn, højdeindstillelige forsæder med skuffer under, kopholder foran og lys i bagagerummet.Desuden omfatter DK-pakken til Polo udstyr, der passer til det danske vintervejr. Når frosten sætter ind, holdes udsynet klart via sidespejlene, som du ved at dreje på en knap varmer op elektrisk. Den frostsikre sprinklervæske sprøjter frit fra elopvarmede sprinklerdyser. I den mørke tid er det ekstra vigtigt, at lyskeglen trænger uhindret gennem forlygteglassene. Sjap og sne holdes nemlig borte med forlygtevaskere. Skal du høre, om føret ændrer sig fra sjask til is, glider sideruderne foran let ned med et tryk på en knap. En morgenkold bil er ingen spøg, men velværet øges betragteligt, når sædevarmen stilles ind på tilpas temperatur til forsædepassagererne. Kørecomputeren angiver blandt andet udendørstemperaturen, så du kan tage dine forholdsregler i frostvejr.

Polo fresh

Fra januar 2006 har Volkswagen-forhandlerne et friskt tilbud: Polo fresh. Tilnavnet fresh koster 500 kroner ekstra. Til gengæld har alle Polo fresh fabriksmonteret halvautomatisk airconditionanlæg, Climatic, som normalt koster over 27.000 kroner, så der er virkelig mange penge at spare. Climatic blæser en hed brise ind i bilen, når temperaturen er lav, og køler, når det er varmt. Fresh giver altså Polo-kørere et ekstra fint indeklima både vinter og sommer. Climatic regulerer lufttemperaturen, så det indstillede varmeniveau mellem 18 og 26 grader opnås hurtigst muligt og derefter holdes konstant. Luftstrømmen kan føres til forruden alene, når den skal afrimes, til overkroppen, til fødderne eller til både forrude og fødder. Tilførslen af luft kan reguleres i fire trin efter behov. Lige nu er det årstid for at ise bagruden af, og om sommeren er det dejligt at kunne holde madpakken kølig i handskerummet. Det sørger Climatic - og dermed Polo fresh - for.

Polo fresh med Climatic har fem døre, metallak og DK-pakke og fås i følgende motorversioner: 1,4 liters benzinmotor med 75 hk, 1,4 TDI med 80 hk og 1,9 TDI med 100 hk. Prisen for Polo fresh starter ved 197.558 kroner.

Volkswagen har produceret Polo fresh til et begrænset antal danskere. Det gode tilbud kan købes nu og så længe lager haves hos de danske Volkswagen-forhandlere.