I disse dage løfter alle landets Volkswagen forhandlere sløret for den nye Polo Style. Den veludstyrede kampagnemodel vil kunne fås til priser fra 204.998 kroner, inklusive Climatic aircondition, fem døre, lille læderpakke og en omfangsrig DK-udstyrspakke.

Den nye Polo kampagnemodel er et stilfuldt udstyrsstykke rettet mod den kræsne bilkøber, der satser mere på kvalitet end kvantitet.

Til trods for sit kompakte ydre er Polo Style pakket med stor køreglæde, masser af stil og funktionelt udstyr, der både virker og behager, uden umiddelbart at stille alle kvaliteterne til skue.

Alle Polo Style versioner leveres som standard med fem døre, der giver bekvem adgang til bilens komfortable kabine, de velformede sæder og det anvendelige bagagerum.

Det kompakte tyske udstyrsstykke fås i fire motorvarianter. En agil 1,4 liter benzin med 80 hk, en sporty 1,6 liter benzin med 105 hk og to momentstærke dieselmotorer med 80 eller 101 hestekræfter.

I kabinen byder Polo Style på en elegant oplevelse, der er en stor bil værdig. Bilens interiør er præget af stilfulde detaljer som f.eks. sædekanternes blå søm, som går igen i det ergonomiske 3-eget læderrat, det læderbetrukne håndbremsegreb og på gearstangens lædermanchet.

Udstyrsmodellen er født med fabriksmonteret fartpilot, der sikrer en afslappet og komfortabel kørsel, samt et længde- og højdeindstilleligt rat, der giver en optimal siddestilling, uanset statur.

Climatic aircondition og DK-udstyrspakke uden merpris

Uanset om det går rask af sted på motorvejen eller trægt i myldretids køen, er der ingen grund til at få sved på panden i Polo Style. Den er født med det halvautomatiske Climatic aircondition, der giver et perfekt tempereret indeklima, helt efter smag og behag.

Om vinteren fjerner Climatic tilmed hurtigt og effektivt fugt og dug fra ruderne og kabinen, hvilket er et stort plus for sikkerheden og familiens velbefindende.

Den omfangsrige DK-udstyrspakke i Polo Style er kort sagt skræddersyet til dansk vejr og bekvemmelighed.

I kulde og regn sikrer de el-opvarmede og indstillelige sidespejle et godt udsyn. Ligesom de eldrevne sideruder foran, de justerbart opvarmede forsæder, de opvarmede sprinklerdyser og forlygtevaskere alt sammen er detaljer, der gør en kold vintermorgen lidt sjovere!

Som om det ikke var nok, rummer DK-pakken også asymmetrisk foldbare bagsæder samt højdejusterbare forsæder med skjulte småtingsskuffer forneden.

Ekstra lys i bagagerummet, kørecomputer, centrallås med to fjernbetjeninger og en kopholder er yderligere detaljer i DK pakken, der vil gøre hverdagen lidt mere behagelig i den nye Polo Style.

DK-udstyrspakken, det behagelige Climatic aircondition, og læder garnituren er standard på Polo Style, men har en samlet udstyrsværdi på mere end 60.000 kroner, hvilket gør Polo Style til en attraktiv kampagnemodel, da der kun kommer et begrænset antal til landet.

Solidt fodfæste og sikre køreegenskaber

Den stilfulde Polo er udstyret med 15" tommer stålfælge og 195/55 R15 lavprofildæk, velproportionerede ABS-bremser og hydrauliske bremseassistent, der sammen med ESP systemet gør ethvert sving og enhver nedbremsning til en sikker køreoplevelse, uanset om kong vinter skulle finde på at strø om sig med sne- og isglatte unoder.

Skulle det værste ske, er en Polo bestemt ikke det dårligste sted at opholde sig. Passivt livreddende sikkerhedsudstyr, som front- og sideairbags samt seleforstrammere og kolli-sionssikre sidedøre, er en sikker og naturlig selvfølge i enhver ny Polo, uanset tilnavn.

Polo Style – gunstig pris, udstyrspakke og forsikringspræmie

Den nye Polo har været en succes i klassen af kompakte familiebiler, siden introduktionen - og succesen ser ud til at fortsætte med Polo Style, der kun vil kunne fås i en begrænset periode.

Polo Style vil kunne ses, prøves og købes nu hos de danske Volkswagen forhandlere, til priser fra 204.999,- kroner for 1.4 liter versionen med 80 hk.

1,6 versionen med 105 hk vil kunne fås for 222.097 kroner. TDI versionen med 80 hk koster 232.298 kroner og den 101 hk stærke TDI version kan fås for 248.599 kroner. Alle priser er ekskl. levering og eventuel metallakering.

Nye Polo ejere vil desuden med fordel kunne tegne en speciel Volkswagen forsikring, der begunstiger købere af bilmodeller med under 85 hestekræfter. Forsikringen der blandt andet tilbyder erstatningsbil ved skade og udvidet ejerskade forsikring, tilbydes i de første tre måneder til en særpris på bare 500 kroner, hvorefter den endelige forsikringspræmie vil blive beregnet.