VW

VW cheer up!

| -

Danskerne har taget Volkswagen up! til sig i sådan en grad, at den elleve måneder i træk har været Danmarks mest solgte bil. Alligevel har Volkswagen nu gjort up! endnu mere attraktiv ved at introducere den veludstyrede specialversion kaldet cheer up! Den er baseret på en 4-dørs move up! med 60 hk, men den er peppet op med en stribe lækre detaljer ude og inde. cheer up! kan blandt andet kendes på at sidespejle og pyntelisterne langs siderne af bilen er lakeret i mørk galvanogrå. Inde i cheer up! har du to-farvet dørbeklædning i sort/lys grå, og instrumentbordet er sortlakeret og har kromkanter omkring ventilationsdyserne, drejeknappen til lyset samt midterkonsollen med hifi-anlæg og ventilationsanlæg. Sæderne har et smart cheer up!-betræk i grå nuancer,  mens rat, håndbremsegreb og gearknop er læderbeklædt med lyse syninger.

Ikke nok med det, er cheer up! også standardudstyret med DK-pakke, der omfatter tågeforlygter med kromdekor, elektrisk indstillelige sidespejle med varme, sædevarme foran og maps+more navigations- og multimediesystem. Med maps+more får man blandt andet Bluetooth håndfribetjening og stemmestyring og ikke mindst navigationsanlæg.

Under motorhjelmen på en cheer up! finder du en effektiv tre-cylindret motor på 999 cm3, der med sine 60 hk og 95 Nm drejningsmoment kombinerer et passende kraftoverskud med et lavt brændstofforbrug. I kombination med brændstofbesparende løsninger så som start-stop-systemet, dæk med lav rullemodstand og genindvinding af bremseenergi er cheer up! ifølge EU-normen opgivet til at kunne køre 24,4 km/l.

cheer up! er ikke kun godt udrustet i motorrummet, også sikkerheden er i top. Her skiller den sig ud i mikrobilsklassen ved at være udstyret med City Emergency Brake, der automatisk bremser bilen ned ved hastigheder på op til 30 km/t, hvis føreren ikke reagerer, når bilen er kritisk tæt på forankørende trafik.

En fire-dørs cheer up! koster 125.190 kr. ekskl. lev.

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW The Beetle 1,2 TSi 105 Life
NYHED
156.800 kr.
VW Beetle
1,2 TSi 105 Life
Nørre Snede
48.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,0 MPi 75 Trendline
NYHED
144.900 kr.
VW Polo
1,0 MPi 75 Trendline
Hillerød
20.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Touareg 3,0 V6 TDi Tiptr. 4M BMT
NYHED
Ring for pris
VW Touareg
3,0 V6 TDi Tiptr. 4M BMT
Bramming
148.000
2012/2013
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev