VW

VW løfter lidt af sløret for ny topmodel

| Kristian Klarskov

Tre måneder forud for sin verdenspremiere på Geneve Motor Show, viser Volkswagen de første streger af mærkets kommende topmodel. VW har navngivet modellen Arteon og bilen placerer sig i segmentet over Volkswagen Passat – altså der hvor vi tidligere fandt Phaeton.

Med Arteon vil Volkswagen tilføre mærket et meget udtryksfuld og emotionelt design. Den firedørs fastback skal overbevise både ved sit revolutionerende design og ved en høj hverdagsanvendelighed. Mens dørene med de rammeløse vinduer afspejler de typiske stilistiske elementer i en grand tourer, giver en tophængslet og bred bagklap optimal adgang til det enorme bagagerum. Tobias Sühlmann, Volkswagens eksteriørdesigner, forklarer: "Ved første øjekast vækker Arteon begejstring gennem sit udtryksfulde design. Derefter overrasker den med sine praktiske dyder. Denne kombination er unik.".

Navnet Arteon - med vægt lagt på den første stavelse - består af to dele: ”Art” beskriver bilens harmoniske linjer og emotionalitet. Det afsluttende ”eon” skal i lighed med f.eks. Phideon, der er Volkswagens topmodel til det kinesiske marked, identificere bilen som en model i premiumsegmentet.

Den nye Arteon bliver vist for første gang på Geneve Motor Show og bliver lanceret på det danske marked i sommeren 2017.

VW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,2 TDi 75 BlueMotion Van
NYHED
39.700 kr.
VW Polo
1,2 TDi 75 BlueMotion Van
Hadsund
242.000
2012
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Up! 1,0 75 Move Up! BMT
NYHED
60.000 kr.
VW up
1,0 75 Move Up! BMT
Frederikshavn
86.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Up! 1,0 60 Move Up! BMT
NYHED
69.900 kr.
VW up
1,0 60 Move Up! BMT
Brande
75.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev