VW Polo

VW Polo R WRC Street

| -

På det årlige GTI-træf i østrigske Wörthersee præsenterede Volkswagen en konceptbil, der viser nye sider af Polo: Polo R WRC Street med 220 hk er stærkt inspireret af rallybilen Polo WRC, der fra næste år skal deltage i FIA World Rally Championship. Konceptbilen bliver i 2013 omsat til en ekstremt sportslig produktionsmodel, der skal fremstilles i begrænset antal.

Det muskuløse design med de store luftindtag siger næsten det hele, hvis ikke R- og WRC-logoerne allerede har afsløret det; Volkswagen Polo R WRC Street er ikke en hvilken som helst Polo, men en ganske særlig udgave. Inspirationen til denne slagkraftige konceptbil er kommet direkte fra Volkswagen Motorsport og den nye Polo WRC, der fra 2013 skal deltage i WRC på alverdens rallybaner.

Polo R WRC Street viser gerne sit slægtskab med den nye rallybil. Med sænket sportsundervogn, en fremtrædende hækspoiler og to fremstående udstødningsrør lægger den ikke skjul på, at sportsligheden er i højsædet. Farvetemaet med de markante striber går igen i kabinen.

Polo R WRC Street er mere end bare en drøm i form af en konceptbil, for i slutningen af 2013 går den i opfyldelse - som den stærkeste serieproducerede Polo til dato. I motorrummet ligger en gennemprøvet 2-liters TSI-turbomotor med hele 220 hk.

Yderligere data vil blive offentliggjort senere, og det samme gælder det endelige produktionstal - den rally-inspirerede Polo vil blive produceret i et begrænset antal.

VW Polo på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,6 TDi 90 Comfortline DSG
NYHED
74.500 kr.
VW Polo
1,6 TDi 90 Comfortline DSG
Tønder
232.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,6 TDi 90 Comfortline
NYHED
61.900 kr.
VW Polo
1,6 TDi 90 Comfortline
Roskilde
151.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Polo 1,4 TSi 150 BlueGT DSG
NYHED
Ring for pris
VW Polo
1,4 TSi 150 BlueGT DSG
Grindsted
45.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev