46.168 biler

Læs mere om Chevrolet Epica her

Chevrolet Epica - den mellemstore familiebil 

Et sted imellem Corvette og Spark findes Chevrolet Epica. En mellemstor familiebil i et sedankarosseri, der passer godt til både par og børnefamilier. 

 

En Epica kan fås til en billig pris, fordi det er en ældre model, der ikke produceres mere. Hos Biltorvet.dk har vi indsamlet tilbud på de Chevrolet Epica’er, der stadig findes på de danske veje. Og nu kan du blive den heldige ejer. 

Få en Chevrolet Epica brugt til en fordelagtig pris

I 2011 stoppede Chevrolet officielt med at producere deres Epica-model. Derfor har de fleste modeller også mere end et årti på bagen. 

Det betyder, at Chevrolet Epica-priser generelt er lave. Modellerne koster det samme som de små personbiler, men her får du både mere plads og en kraftigere motor. Dermed er der ikke mange mellemstore personbiler, der kan matche prisen på en brugt Chevrolet Epica.

Råd til sommerferie og vintertøj

Har du børn, skal der laves mange prioriteringer. Der er med garanti utallige ting, som river i din pengepung. 

Ved at købe en Chevrolet Epica er der både plads til sommerferie og vintertøj - og I kan sågar gøre det til en kør-selv-ferie. 

Lad Biltorvet.dk gøre arbejdet for dig

Vi er en portal, der indsamler de bedste tilbud på biler fra hele landet. Det gælder også brugte Chevrolet Epica’er. 

 

På Biltorvet.dk kan du finde alt, der er værd at vide om diverse bilmodeller. Vi har gjort alt forarbejdet, og på få minutter kan du få oplyst alt, du skal vide om bilen. Lige fra detaljerede specifikationer til et billede af bilen.

 

Ved at bruge vores søgefunktion kan du også indstille bilsøgningen, så den passer til dine kriterier. Det kan være, at du ikke gider at køre 200 kilometer for at kigge på modellen, eller at du gerne vil have din Chevrolet Epica med automatgear. Vi har en detaljeret søgefunktion, så du kan få det præcis, som du ønsker.

Book en prøvetur på et øjeblik

Når du har forelsket dig i en af bilmodellerne på vores hjemmeside, kan du via Biltorvet.dk nemt komme i kontakt med forhandleren. Du kan skrive, hvis du har spørgsmål, afgive et bud på bilen eller booke en prøvetur. Alt sammen med få klik på Biltorvet.dk. 

Vi er den perfekte mellemmand. 

Skal du af med din gamle bil? Lad os vurdere den

Er du brændt varm på en brugt Chevrolet Epica?

Så står du måske og skal af med din gamle bil. Her kan vi også være behjælpelige. Via vores nummerpladetjek kan vi vurdere bilen for dig.

Dermed kan du bruge vurderingen til at få et afslag i prisen på din nye bil eller sælge den separat. På den måde bliver du ikke snydt, og det er selvfølgelig helt gratis at få sin bil vurderet.

Slå til, mens du kan

Da Chevrolet Epica ikke produceres mere, vil modellen stille og roligt uddø på de danske landeveje. Finder du derfor en Chevrolet Epica til salg, og du gerne vil have en billig familiebil med stor motorkraft, er det nu, du skal slå til.

Hos Biltorvet.dk hjælper vi dig med at gøre processen nem og overskuelig.

Indlæser..