47.131 biler

Læs mere om Chevrolet her

Chevrolet Corvette
Nyhed

Amerikansk vanvid

765 hestekræfter og dobbelt indsprøjtningssystem - den nye Corvette ZR1 er så vild, at den slår Donald Trumps Twitter-profil.

Læs nu

Chevrolet - find både gamle sportsvogne og den økonomiske familiebil på Biltorvet.dk

Chevrolet er meget mere end en racerbil til en uoverkommelig pris. I dag laver den amerikanske bilproducent både små personbiler, familiemodeller og sportsvogne til de fartglade. Det har også gjort Chevrolet til en populær bil i de danske garager.

 

Her på Biltorvet.dk finder du alt, du skal bruge. Vi samarbejder med forhandlere i hele landet, og her på siden kan du finde den perfekte brugte model til den perfekte pris. Vi har lavet alt forarbejdet for dig, og du kan nemt finde den bil, du har forelsket dig i. 

Meget mere end høj fart

Chevrolet er mest kendt for sine sportsvogne, som de ikoniske modeller Camaro og Corvette. Især sidstnævnte har en mytisk status på bilmarkedet. Men i dag er Chevrolet meget mere end det.

For eksempel findes de små modeller Spark, Matiz og Aveo, som er velegnet til den enlige eller parret uden børn, som gerne vil have optimal køreglæde. Alle tre modeller kan fås til en billig pris, hvor alle kan være med. Og faktisk har vi fundet modeller, der kan købes fra kun omkring 10.000 kroner. 

Se alle specifikationer med et enkelt klik

På Biltorvet.dk er det nemt at danne sig et overblik over diverse modeller.

I vores oversigt på forsiden kan du se:

 

  • Prisen på bilen

  • Et billede af bilen

  • Hvor langt bilen har kørt

  • Hvor den befinder sig

  • Registreringsår

 

Har modellen vækket din interesse, skal du blot klikke en gang på modellen for at se alle specifikationerne på bilen. Dermed kan du via Biltorvet.dk danne dig et overblik på få minutter. 

Familiebilen - find den perfekte brugte Chevrolet

Vil du gerne imponere naboen ved at sige, at du har en Chevrolet? Men er der børn at tage hensyn til?

Frygt ej. Chevrolet laver fede familiebiler i flotte designs, og dem skal du heller ikke snydes for her på Biltorvet.dk. 

 

Hvis du er på udkig efter en bil til din familie, kan du med fordel kigge efter en brugt Chevrolet Cruze, som er en god familiebil, der ikke slår hul i budgettet. Og så er det jo en Chevrolet. 

Find din nye bil nær dig

Du behøver ikke at køre land og rige rundt for at finde din nye Chevrolet. På Biltorvet.dk oplyser vi altid, hvor modellen befinder sig, så du lynhurtigt kan kontakte forhandleren.

På få minutter kan du via Biltorvet.dk også booke en prøvetur i den model, du har brændt dig varm på. For du skal selvfølgelig prøve bilen, inden du køber den. 

Realiser drengedrømmen - køb en ikonisk sportsvogn

Chevrolet er kendt for sine sportsvogne. På Biltorvet.dk har vi også indsamlet tilbud på Corvetter fra både 60’erne og 70’erne. 

 

Her kan en drengedrøm om at eje en gammel amerikansk sportsvogn gå i opfyldelse ved at købe en old school Chevrolet Corvette, der emmer af stil og klasse.

Indlæser..