46.772 biler

Læs mere om Chevrolet Corvette her

Chevrolet Corvette
Nyhed

Amerikansk vanvid

765 hestekræfter og dobbelt indsprøjtningssystem - den nye Corvette ZR1 er så vild, at den slår Donald Trumps Twitter-profil.

Læs nu

Find din Chevrolet Corvette brugt og realiser din amerikanske drøm

Få biler er mere ikoniske end den klassiske Chevrolet Corvette. Den amerikanske flyder er brugt i utallige film og rummer både stil, elegance og fart.

På Biltorvet.dk giver vi dig muligheden for at realisere drømmen om at eje en amerikansk flyder. Vi har fundet de bedste tilbud på de mest eksklusive modeller i hele landet, og via vores hjemmeside kan du på få øjeblikke danne dig et overblik og finde præcis den brugte Chevrolet Corvette, du har udset dig. 

Få det vigtigste at vide på under et minut

Vi har gjort alt det sure forarbejde og fundet de bedste Chevrolet Corvette-priser. I vores oversigt kan du på under et minut få de vigtigste oplysninger om modellen. Uden at klikke kan du se følgende specifikationer:

 

  • Pris 

  • Model

  • Antal kørte kilometer

  • Registreringsår

  • Placering

 

Dermed kan du hurtigt se, om modellen har din interesse. Og med et enkelt klik kan du få oplyst alle modellens specifikationer, hvad enten du leder efter en Chevrolet Corvette med automatgear, en nyere model eller noget helt tredje.

På den måde spilder du ikke din tid, når du er på biljagt. 

Book en prøvetur på Biltorvet.dk

Du behøver ikke at skifte hjemmeside for at kontakte forhandleren ved interesse. Via Biltorvet.dk kan du komme i kontakt med forhandleren og blandt andet booke en prøvetur på kun et øjeblik.

For sådan en bil skal selvfølgelig opleves, inden du køber den. 

Svært ved at finde en Chevrolet Corvette til salg? Brug Biltorvet.dk

En gammel stilfuld Chevrolet Corvette hænger ikke på træerne. Derfor kan det være svært at finde den perfekte model til dine ønsker. For du har helt sikkert gjort dig overvejelser om, hvordan den skal se ud, hvilken farve den skal have, og hvilken model det skal være.

 

På Biltorvet.dk har vi indsamlet de bedste tilbud fra hele landet og giver dig et nemt og hurtigt overblik. Har du derfor været på jagt længe, er vi sikre på, at vi kan løse din udfordring og realisere din drøm.

Ikke kun gamle flydere

I dag er Chevrolet Corvette mere end de gamle amerikanske flydere fra 60’erne. Corvetten produceres også i mere moderne og fartglade udgaver, som ligner en rigtig sportsvogn, vi kender fra nutiden.

Derfor er der også noget for enhver smag, når det kommer til at finde en brugt Chevrolet Corvette. På Biltorvet.dk har vi selvfølgelig indsamlet tilbud på flere forskellige modeller.

Køb en Chevrolet Corvette uden at slå hul i budgettet

Vi kan ikke løbe fra, at en sportsvogn koster penge. Men det gør en båd og en motorcykel også. Heldigvis er en Chevrolet Corvette en af de sportsvogne, du kan få uden at slå hul i budgettet. Samtidig findes der gode finansieringsmuligheder med høj fleksibilitet.

Dermed kan du få en drøm opfyldt, uden at du skal gå på kompromis med levestandarden mange år ud i fremtiden.

 

Tjek Biltorvet.dk og find din drømmebil!

Indlæser..