47.744 biler

MG – fra britisk sportsvogn til kinesisk el-SUV

MG er oprindeligt et britisk bilmærke, som blev grundlagt i 1924 og som nok er mest kendt for deres design og produktion af smarte sportsvogne og klassiske racerbiler. Små lækre to-sæders veteranbiler med masser af retrocharme. Men da virksomheden MG Cars gik konkurs overtog den kinesiske virksomhed SAIC og oprettede virksomheden MG Motor i 2006. Nu produceres der store og lækre SUV’er med den nyeste el-teknologi i MGs navn. De har bibeholdt det klassiske ottekantede og genkendelige logo og trækker stadig på historien fra 1924, men tilbyder i dag moderne og miljøbevidste biler, der kan indeholde meget mere end et kærestepar med vind i håret.

 

MG EHS plug-in hybrid

En hybridbil er en god mulighed for de som ofte er afhængige af at køre lange distancer og ikke er klar til at tænke alt for meget i distancer og opladning. Eller for de som bor i byen, og dermed kan køre det meste af deres hverdagskørsel på elmotoren. MG EHS har et sporty look, den er komfortabel, både at køre men også at sidde i, og der er masser af plads til både oppakning og passagerer. MG EHS fås i to udstyrsmodeller nemlig MG EHS Comfort og MG EHS Luxury og under Luxury-modellen finder du også MG EHS Phev. De har masser af lækkert udstyr og en super sikkerhedspakke med MG Pilot. Du får 10 trins automatgear, hvor de 6 tilhører turbobenzinmotoren på 1,5 liter, som har op til 162 hestekræfter. De 4 øvrige knytter sig til elmotoren med 112 hestekræfter. Hermed er systemeffekten på hele 258 hestekræfter. Altså en behagelig og rummelig bil – til en virkelig fornuftig pris. 

 

Nem og hurtig opladning af din MG EHS plug-in hybrid

Når du har en hybridbil er det ikke helt så essentielt at tænke så meget over rækkevidde – selvfølgelig vil du nok planlægge således, at du kører så meget som muligt på el. Men det er rart at vide, at man altid har en backup. Med en hybridbil kan du altså opnå utrolig mange kilometer pr. liter. For MG EHS er WLTP forbrugstallet 55,2 km/l., da du får de første ca. 52 km på ren el. Du vil som regel have din egen lader installeret derhjemme, så du altid er fuldt opladet, når du triller ud ad indkørslen. Er du på lange ture, kan du jo vælge at tanke el på vejen ligesom ved en elbil. Ladetiden er ca. 4,5 time på en hjemmeopladning fra 0-80%. 

 

Find en MG EHS plug-in hybrid brugt på Biltorvet

På Biltorvet finder du et stort overblik over brugte MG EHS hybrid til salg. Landets brugtbilsforhandlere annoncerer på Biltorvet, så du samlet kan se dine muligheder for at finde din næste brugte bil som opfylder alle dine drømme og krav til en bil. Du finder også tilbud om MG EHS leasing, hvis det skulle være den mest fordelagtige mulighed for dig. Privatpersoner har også mulighed for at annoncerer hos os, så du får altså et godt overordnet overblik over brugte biler til salg. Sæt dig med en god kop kaffe og tjek de forskellige annoncer ud. God biljagt på Biltorvet!

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål. 

Hvor langt kører MG EHS på literen?

WLTP forbrugstal på en MG EHS er 55,2 km/l. Det skyldes naturligvis, at bilen kan køre et godt stykke på el. 

Hvor er MG produceret?

MG biler bliver produceret hos den største bilproducent i Kina, nemlig SAIC (Shanghai Automotive Industry Corporation).

Hvem ejer MG biler?

Det gør MG Motor, som den kinesiske virksomhed SAIC står bag. De opkøbte MG tilbage i 2006 efter MG Cars gik konkurs. 

 

 
Indlæser..