47.673 biler

Læs mere om MG ZS EV her

 

MG ZS EV – fra klassisk sportsvogn til moderne SUV 

MG er et bilmærke man normalt forbinder med ældre klassiske sportsvogne, men nu har de lanceret nye topmoderne elbiler med en masse lækkert udstyr og fine detaljer. De nye biler produceres af virksomheden MG Motor fra 2006, som er en del af det kinesiske SAIC. De opkøbte det konkursramte MG Cars, som var det britiske bilmærke fra 1924, der fremstillede de fine ofte to sæders åbne sportsvogne. Det nye firma trækker dog stadig på historien helt tilbage fra 1924 og benytter også det nok så kendte ottekantede logo med bogstaverne MG. 

MG ZS EV - en familievenlig elbil

MG ZS EV-modellen er en stor og lækker SUV, eller crossover, og har dermed ikke meget til fælles med fortidens små og rappe sportsvogne. Det eneste man kan genkende, er det karakteristiske logo, som pryder køleren. Den nye MG kan til gengæld tilbyde en luksuriøs og ikke mindst moderne køreoplevelse. Det er nemlig en bil, der kører udelukkende på el. Bilen er stor og rummelig, så der er plads til det meste gods, du skal have fragtet rundt, hvad end det er børn, bedsteforældre eller de helt store indkøb. Bagagerummet har en størrelse på 448 l eller hele 1166 l, hvis du lægger bagsæderne ned. Som et stort plus har MG ZS EV anhængertræk, som må trække 500 kg. Så du kan snildt køre en tur på genbrugspladsen med haveaffald eller hjælpe ungerne med at flytte hjemmefra, eller hvad du nu har brug for at spænde bag på bilen. MG ZS EV er udstyret med det nyeste og veludviklede sikkerhedsudstyr, både i hardware med sine 6 airbags, men også elektronisk. Bilen er udstyret med MG Pilot sikkerhedssystem med semi-automatiserede kørefunktioner. Dette sikkerhedssystem er med til at forebygge og forhindre ulykker. MG Pilot indeholder 12 førerassistentsystemer som fx adaptiv fartpilot, automatisk nødopbremsning og vognbaneadvarsel samt andre typer af advarsler og automatisk indgriben. MG ZS EV findes i to udstyrsvarianter MG ZS EV Luxury og MG ZS EV Comfort. Luxury er den med mere udstyr til en lidt højere pris, men det er ikke meget der skiller de to modeller.

Nem og effektiv opladning 

Det største batteri i MG ZS EV giver dig en rækkevidde på op til 440 km (WLTP), så du behøver ikke bekymre dig om afstanden. Og hvis du virkelig skal køre langt eller meget, så kan oplade den fra 5-80% på rappe 40 min. med en hurtiglader (DC). Hvis den holder derhjemme og lader med en AC-lader tager det ca. 7,5 timer at lade bilen op til endnu et eventyr. 

 

Køb din MG ZS EV brugt gennem Biltorvet

Vi kan tilbyde dig et samlet overblik fra forhandlere i hele landet, der har gode og velholdte MG ZD EV’er til salg. Privatpersoner har også mulighed for at annoncere på Biltorvet, så du får et bredt sortiment af brugte biler at vælge mellem. Så der er rig mulighed for at gå på opdagelse mellem de mange brugte biler, der er til salg. Her finder du måske din nye lækre el-MG ZS EV. 

 

Herunder finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål. 

Hvem ejer bilmærke MG?

MG ejes af MG Motor, som den kinesiske bilproducent SAIC har stået bag siden 2006, hvor MG Cars gik konkurs, og SAIC opkøbte dem. 

Hvor bliver MG bygget?

MG bilerne produceres af den største kinesiske bilproducent SAIC. 

Indlæser..