48.367 biler

Læs mere om Mitsubishi Space Star her

Mitsubishi Space Star
Anmeldelse

Mitsubishi Space Star 1,2 Intense

Det bedste er dog, at Mitsubishi kører kampagne på deres topmodel kaldet Intense. Her får du en 80 hk motor på 1,2 liter. Brændstoføkonomien siger 24,4 km/l og udstyrslisten tæller, udover førnævnte, også elementer som f.eks. fartpilot, klimaanlæg, læderrat og lædergearknop, nøglefri adgang, Bluetooth, regnsensor, tonede ruder, metallak, tågelygter samt sidespejle med blinklys og varme. Prisen for alt dette er kun 114.990,-.

Læs nu
Mitsubishi Space Star
Nyhed

Mitsubishi Space Star er landet

Foruden en billig købspris er den nye Space Star Inform også den mest benzinøkonomiske bil i B-klassen med en brændstoføkonomi på helt op til 25 km/l ifølge EU normen. CO2-udslippet er 92 g/km, energimærke A+ og en halvårlig ejerafgift på 290 kroner.

Læs nu
Mitsubishi Space Star
Nyhed

Mitsubishi ind i priskrigen med stil!

Indgangsmodellen Inform byder bl.a. på aircondition, ESC, 6 airbags, el-ruder foran, el-spejle, multi informationsdisplay, USB stik, ISOFIX, fjernbetjent centrallås og højdejusterbart førersæde som standard.

Læs nu

Mitsubishi Space Star hos Biltorvet - en rummelig og driftssikker bil

Mitsubishi Space Star er en ideel bil til både lange og korte ture. Den rummelige bil er perfekt til familier, og den er også prisvenlig at køre. Med pålidelig ydeevne kan du stole på, at Space Star vil imødekomme alle dine behov. Køb din Mitsubishi Space Star på Biltorvet, hvor du kan finde både nye og brugte biler.

Spar penge ved at købe Mitsubishi Space Star på Biltorvet 

Hvis du er på udkig efter en god handel, så er Biltorvet det rigtige sted at gå hen. Du kan finde forskellige modeller af Mitsubishi Space Star til konkurrencedygtige priser. På Biltorvet kan du sammenligne priser og finde et godt tilbud, så du kan få mest muligt ud af dit køb.

Indlæser..