Det har stået lidt sløvt til med salget af Mitsubishi på det danske marked i et stykke tid. Mest af alt fordi de fleste modeller på markedet ikke kunne følge med konkurrenterne pga. alder og pris. Det har man dog tænkt sig at gøre noget ved nu og introducerer derfor Mitsubishi Space Star. Modellen har intet med tidligere tiders Space Star at gøre. Den er helt sin egen og tager plads i en af de mest solgte kategorier herhjemme – b-klassen.

”Danmarkspremieren på Space Star kommer på det helt rigtige tidspunkt. B-segmentet er i fremgang i forhold til 2013 og står for ca. 28%. Altså et stigende segment, hvor Space Star nu gør det muligt for bilkøberne at få en bil til 89.990 kroner,” siger Christian Haugaard, Adm. Direktør, Mitsubishi Danmark. Space Star Inform til 89.990 kroner er 5-dørs og inklusiv aircondition.

Den mest økonomiske bil i klassen
Foruden en billig købspris er den nye Space Star Inform også den mest benzin økonomiske bil i B-klassen med en brændstoføkonomi på helt op til 25 km/l ifølge EU normen. CO2-udslippet er 92 g/km, energimærke A+ og en halvårlig ejerafgift på 290 kroner.

Forsikring
Flere og flere bilimportører tilbyder i samarbejde med forsikringsselskaber attraktive forsikringstilbud, hvis man vælger at købe bil hos dem. Dette gælder også Mitsubishi, der smider nogle rigtig attraktive forsikringstilbud på bordet, selv hvis du er 18 år og nyudklækket bilist.

For at imødekomme især unge bilister, tilbyder Mitsubishi en prisvenlig 1-årig forsikring til alle unge fra 18 år til 6.900 kroner - uanset bopæl og skadeshistorik. For en 25-årig er prisen også lav, nemlig kun kr. 3.637 kroner.

”Med den nye Space Star appellerer Mitsubishi til en bredere målgruppe end tidligere. Designet og især prisen er interessant for unge og familier med små børn, som værdsætter en kompakt bil, og som ikke vil ga° pa° kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyret,” siger Dorte Arvin, PR & Marketing Manager, Mitsubishi Danmark.

Danmarkspremiere 16. og 17. august
Hos alle landets Mitsubishi forhandlere afholdes der Danmarkspremiere den 16. og 17. august, hvor det er muligt at prøvekøre den nye Space Star.