48.367 biler

Brugte Honda til salg 

Hos Biltrovet.dk kan du finde din næste brugte Honda. Honda laver mange forskellige typer af biler, men Honda er ikke det mærke i Danmark, som man ser flest steder. Det kan måske skyldes et gammelt ry i forhold til, at de skulle være dyre at reparere på. Honda har for en del år siden sænket priserne på deres reservedele, så selvom dette måske har været tilfældet en gang, så er det ikke sådan længere. Hvis man kigger på forskellige pålideligheds undersøgelser, så ligger Honda også ofte højt, og de har derfor også et ry for sjældent at gå i stykker. Dette er særligt attraktivt, når du skal købe en Honda brugt, da risikoen for uforudsete udgifter dermed sænkes. 

 

Biltorvet samarbejder  med flere forhandlere rundt omkring i landet, og du har derfor rig mulighed for at finde en brugt Honda til salg her – både hvis du er på udkig efter en Honda med manuelt gear eller Honda automatgear. 

Honda priser

Når en brugt Honda skal prissættes, er det meget lig prissætning af andre biler. Der er nogle forskellige faktorer, som spiller ind i forhold til den endelige pris. Først og fremmest hvilken Honda er der tale om, hvad har den kostet fra ny, hvilket år er den indregistreret, hvor langt har den kørt, er det med manuelt gear eller automatgear, hvilket ekstraudstyr er der og hvordan er standen på den. Samt om service er overholdt og om der har været skader eller andre reparationer på den. Alt dette har indflydelse på den endelige pris, som bilerne udbydes til. Da der findes en del forskellige Honda modeller, findes de også i forskellige prisklasser og størrelser. 

Honda modeller 

Honda laver, som de fleste andre bilmærker, forskellige modeller – herunder også hybrid- og elbiler. Blandt Honda modeller finder du CV-R, CV-R Hybrid, HR-V, FR-V, Civic, Civic 5-dørs, Civic Type R, Jazz, Honda E og Accord. 

Honda CV-R & CV-R Hybrid

Honda CV-R og CV-R Hybrid er begge SUV biler, og har en stor rummelig kabine. Du vil opleve, at Honda CR-V Hybrid reagerer hurtigt, ligger godt og stabilt på vejen og derudover er den også brændstofeffektiv. Honda CV-R biler – også hybrid – er en lækker og stor bil, med god plads og behagelig at køre længere ture i.

 

Honda HR-V

Kigger vi på HR-V modellen er vi også ude i en SUV med rummelig plads til hele familien. Den er lige nummeret mindre end CV-R, men stadig rigtig god og behagelig at køre i.

Honda FR-V

Honda FR-V er en solid og rummelig bil i MPV klassen. Den er lige nummeret større end en stationcar, og er en rigtig god familie bil. Den har plads til seks personer og har været på markedet hos Honda fra 2005 til 2009. 

Honda Civic, Civic 5-dørs & Civic Type R

Honda Civic kommer i flere udgaver. Den kommer i en 4-dørs model, 5-dørs model og Type R versionen, som er en sporty udgave af en klassisk Civic. Honda Civic er også kendt som et modsvar til VW Golf. Fælles for alle er en rummelig bil med høj komfort. 

Honda Jazz

Honda Jazz er kendt for at have en god rummelig kabine, smarte bagsæder og en høj siddeposition, hvilket sikre et rigtig godt udsyn. I 2009 blev denne kåret til Årets Bil. Honda Jazz ligger mellem en mini bil og en SUV. Den er højere end en klassisk minibil men derimod mindre end en mini-SUV, derudover er de nyeste Honda Jazz hybrid biler. 

Honda E

Honda E er Hondas svar på en elbil. Den er egnet til bykørsel, og den kan rumme fire personer. Den kører i omegnen af 200 km på en opladning. Udseendemæssigt er det en bil i lækkert design med smart teknik og fyldt med udstyr. 

Honda Accord

Honda Accord har mange år på bagen og flere generationer efterhånden. Den første kom på markedet i 1976. Det er en stor mellemklassebil, som var en populær leasing bil omkring 2009, og derfor er der en dag en god mængde biler til salg af årgang 2008-2009. Selvsamme er kåret til Årets Brugtbil i 2012. 

 

Hvad end du er på udgik efter en nyere brugt Honda eller en ældre model, så kan du sikkert finde et udvalg hos os, det skyldes, at vi som nævnt samarbejder med forhandlere over hele landet, og derfor er du altid sikret et bredt og godt udvalg. 

 

 

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/img/logo-biltorvet-green.svg", "name": "Brugt Honda ", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Brugt Honda", "author": { "@type": "Person", "name": "Stine Larsen" }, "datePublished": "2021-09-20", "reviewBody": "Brugte Honda til gode priser", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Biltorvet.dk" } } }
Indlæser..