Den nye A5 Cabriolet er en ægte Audi - og en særligt spændende en af slagsen. Den har stofkaleche, og den kombinerer en sportslig karakter med fascinationen ved kørsel med åbent tag. Fem kraftfulde motorer, en sportslig undervogn og en lang række førsteklasses standard- og ekstraudstyr gør denne nye Audi model til en spændende cabriolet i den store mellemklasse. 


Progressivt design
Lige som alle øvrige åbne Audi modeller har den nye A5 Cabriolet en klassisk stofkaleche - som giver den et smukt udseende og dynamisk elegance. Letvægtskalechen åbnes i løbet af 15 sek. - og lukkes på 17 sek. Fuldautomatisk åbning/lukning er standard. Der fås en akustikkaleche som ekstraudstyr, og den reducerer vindstøj næsten til niveauet for biler med fast tag. A5 Cabriolet er 4,63 m lang og 1,85 m bred men kun 1,38 m høj.

Stærke motorer
A5 Cabriolet introduceres med 3 benzinmotorer og 2 dieselmotorer med en ydelse, der rækker fra 180 hk til 265 hk. Alle fem motorer forsynes med brændstof via direkte indsprøjtning; fire af dem anvender turboladning. Udvalget af gearkasser omfatter en 6-trins manuel gearkasse, den trinløse variable multitronic og den lynhurtige 7-trins S tronic.

Ud over forhjulstræk tilbyder Audi også det permanente firehjulstræk quattro til modellerne med de kraftigste motorer. Det innovative sportsdifferentiale, som fordeler trækkraften variabelt mellem baghjulene, fås som ekstraudstyr, så quattro bliver endnu mere dynamisk og sikkert.

Attraktivt udstyr
Den nye Audi A5 Cabriolet har udstyr som blandt andet tæller 17" letmetalfælge, sædevarme, sportslæderrat, automatisk klimaanlæg og et Bang & Olufsen-soundsystem med cd-/sd-afspiller. Et af højdepunkterne blandt ekstraudstyret er 3. generation af MMI-betjeningssystemet, som rummer en lang række attraktive navigations- og entertainment-funktioner.

Topversion fra September
Som den dynamiske topversion i den nye modelserie indtager S5 Cabriolet en helt særlig position. Dens 3,0-liters TFSI-motor - en V6 med kompressor - udfolder sine 333 hk og sit drejningsmoment på 440 Nm på en imponerende måde: Den reagerer spontant på speederbevægelser og sikrer fremragende præstationer. quattro-firehjulstræk, sportsundervogn med 18"-fælge samt en række særlige udstyrsdetaljer understreger kraften i Audi S5 Cabriolets.

Udleveringen af de første A5 Cabriolet-modeller starter i maj 2009, og S5 Cabriolet følger i september.

Priserne for A5 Cabriolet starter ved 695.000 kr. for 2.0 TFSI med 180 hk og multitronic.