Normalt handler de fleste nyheder her på Biltorvet om noget med fire dæk som befinder sig bedst på asfalt. Det gør denne nyhed også, og så ikke alligevel. Vi skal nemlig have et nærmere kig på Bugatti Niniette 66, som er resultatet af et samarbejde mellem netop Bugatti og yachtbyggerne Palmer Johnson. Der er selvfølgelig tale om en båd, nærmere betegnet et mesterværk af en lille yacht inspireret af Bugattis nyeste superbil Chiron. Navnet Niniette er lånt fra 1930’erne, hvor Prins Carlo Maurizio Ruspoldi fik bygget en enkelt yacht af samme navn.

Niniette er cirka 20 meter lang, og inspirationen fra Chiron er tydelig, specielt hvis du ser båden fra siden. Og indvendigt er båden naturligvis lige så luksuriøs som Bugattis biler. Der er brugt enorme mængder carbon ombord, bl.a. for at øge stivheden og holde vægten nede.

På trods af sine ”kun” 20 meter, skulle Niniette føles langt større. Ombord finder du bl.a. store opholdsområder, jacuzzi, ildsted og naturligvis en bar. Og når man nu er inspireret af en af de hurtigste biler i verden, så må man jo næsten også lave lidt motorkraft under dækket. Niniette skyder derfor, takket være 1.200 hk, en topfart på 82 km/t, hvilket må siges at være imponerende.

Pris? Tja…, du skal i hvert fald smide 15 million på bordet for en model med lidt basisudstyr.