Cab on the Rocks!

Saabs kunder, gæster og forhandlere fra mange dele af verden hilses velkommen af en “cab on the rocks”, når de ankommer til Saabs Ice Experience i det verdenskendte Ice Hotel i det nordlige Sverige.

Saab brød isen, da man lancerede en praktisk hele-året-rundt cabriolet. Så det blev hurtigt til en ”cool” ide at fryse den seneste Saab 9-3 Convertible i en garage – naturligvis bygget af is fra ishotellet nær Jukkasjärvi, 200 kilometer nord for polarcirklen.

Man kan se den nedfrosne cabriolets blå farve flere kilometer væk om natten. Installationen er bygget af 60 isblokke på 30 ton. De stammer fra den nærtliggende Torne flod, en af Europas reneste.

Saab fejrer sit 60.år og en fødselsdags-cabrio blev valgt til at lyse op i mørket. Omkring 500 gæster ser den dybfrosne bil, inden arrangementet tør op18. marts.

“Sne og is er naturlige grundelementer i vor nordiske kultur, så det var en naturlig ting for os at opbygge dette tema for vores cabrio,” siger Marie Larsson, chef for arrangementer hos

Saab. ”Samtidig har Sverige en stærk tradition for at tage vare på miljøet. Således rinder smeltevandet fra isen tilbage i floden – så der er tale om rent genbrug”.