Chevrolet Spark

Chevrolet skærper priskrigen!

| -

Nu skærper Chevrolet priskrigen yderligere på markedet for de mindste biler. Danmarks billigste bil hedder fremover Chevrolet Spark, og koster kun 69.900 kroner.

En bil er traditionelt en stor og dyr investering. Men Chevrolet Danmark sænker nu prisen yderligere på modellen Spark, som dermed bliver Danmarks billigste bil. Priskrigen på de såkaldte mini-biler bliver således skærpet, og Chevrolet indtager igen rollen, som selskabet med de bedste priser på biler i Danmark.

”Chevrolet har de seneste år haft succes på markedet for såkaldte mini-biler. Derfor har en del andre bilmærker gjort som Chevrolet og introduceret små biler til en lav pris. Konkurrencen er hård, men vi har ikke til sinds at lade os slå af pinden. Derfor er det en stor glæde, at Chevrolet Spark igen er Danmarks billigste bil,” fortæller Finn Lykke, Direktør for Chevrolet Danmark.

Ny bedre bil
Den nye version af Chevrolet Spark kommer i et mere nutidigt design og med et forbedret materialevalg i kabinen. Bilen er økonomisk, har fem døre, fem pladser og fem-stjernet sikkerhed. Og så sælges den lige nu med en rabat på 10.000 kroner.

”Der sælges en bil fra Chevrolet cirka hvert 6. sekund på verdensplan. Bilerne er blandt andet populære, fordi de er god kvalitet, men de sælges også til en meget rimelig pris. Det beviser vi endnu en gang, og nu kan du få en helt ny bil til samme pris som en dyr luksusferie”, siger Finn Lykke, Direktør for Chevrolet Danmark.

Den nye Chevrolet Spark er til salg lige nu med en pris på 69.900 kroner over hele landet.

Chevrolet Spark på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Spark 1,0 LA
NYHED
29.999 kr.
Chevrolet Spark
1,0 LA
Holstebro
90.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Spark 1,2 LT
NYHED
44.900 kr.
Chevrolet Spark
1,2 LT
Kolding
98.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Spark 1,0 Life+
NYHED
34.900 kr.
Chevrolet Spark
1,0 Life+
Dianalund
112.000
2013
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev