Det er ikke kun dyre sportsvogne og smukke ældre klassikere, der kan samle folk til træf rundt om i landet. 3.600 billetter til årets Dacia Picnic på Egeskov Slot den 11. juni blev revet væk på kun 10 timer, hvorefter Dacia i Danmark måtte melde alt udsolgt.

Hos Renault Danmark, der jo også er Dacia importør, kan direktør Anders Gadsbøll ikke helt får armene ned. Den 4. udgave af Dacia Picnic er nemlig ikke alene vokset til dobbelt størrelse på bare fire år– den er også blevet udsolgt på rekordtid.

”Vi åbnede for tilmeldinger den 2. maj kl. 12.00, og allerede om aftenen var der udsolgt af alle 3600 pladser, mens knap 400 allerede var røget på venteliste. Så vi må virkelig sige, at Dacia Picnic på rekordtid er blevet en kæmpe succes i Danmark, ” siger Anders Gadsbøll.

I alt forventer Dacia i Danmark, at omkring 900 Dacia biler finder vej til parkeringsarealet ved Egeskov Slot, hvor portene åbnes eksklusivt for Dacia ejerne kl. 10.00. Programmet begynder med velkomst kl. 11, og så er der ellers fri adgang til alle parkens faciliteter.

Udover en gratis stor grill buffet, kaffe og kage, vil der være topunderholdning på scenen. Men hvem der kommer forbi i år – det er en hemmelighed, indtil de står på scenen. Desuden kåres igen i år Danmarks Flotteste Dacia baseret på billeder sendt af ejerne.

Sammen med Dacia Klub Danmark udvælges et finalefelt på tre biler, der udstilles på dagen, og vinderen kåres om eftermiddagen.