Kia Soul

Designpris til KIA Soul

| -

Der er ingen tvivl om, at den koreanske bilproducent KIA mener det alvorligt, når de udtaler, at de vil være blandt de bedste i verden. Hvilket tydeligt ses af de sidste års markante fremskridt. Fra at være kendt som et anonymt lavpris bilmærke fra fjernøsten, indtager KIA nu ikke blot føringen på deres lange og unikke 7 års garanti, men nu også på designet af deres biler, der i stigende grad bliver produceret i Europa.

KIA har arbejdet hårdt på, at optimere deres fabrikker og produktionsgange, således at forbrugerne sikres nogle biler, der ikke blot er fornuftige i pris, men ligeledes holder, så forbrugerne på sigt også spares for uforudsete omkostninger. Dette er KIA så sikker på, at producenten, som det eneste bilmærke, giver helt op til 7 års garanti på deres biler.

Men at biler, der er fornuftige i pris og med lang garanti, ikke også kan have et fedt design. Denne fordom vil KIA gerne til livs, hvilket gjorde, at de i 2006 ansatte den anerkendte tyske designer – Peter Schreyer som chef for samtlige af KIAs designafdelinger. Chefdesigneren, der kom fra VW-gruppen, hvor han bl.a. stod bag spektakulære designs som Audi TT og redesignet af VW Beetle, blev i 2007 udnævnt til æresdoktor ved det prestigefyldte Royal College of Art, en titel kun 2 andre bildesignere tidligere er blevet tildelt. Titlen tilfalder designeren for sit virke som én af de mest indflydelsesrige designere i bilindustrien. 

Den imponerende chefdesigner kan nu løfte endnu en designpris. Denne gang kommer hæderen fra den internationale designkomite - ”Red Dot” for designet af den urbane og ungdommelige bil – KIA Soul. ”Red Dot” vinderne udvælges af en international jury bestående af 29 jurymedlemmer, der dagligt er beskæftiget i det kreative miljø. ”Red Dot” komiteen vælger årligt de bedste designs i 17 forskellige kategorier, hvor KIA Soul blev udvalgt i kategorien ”Automobile Transport and Caravan” Overrækkelsen af ”Red Dot” priserne finder sted i Essen Aalto-Theater den 29. juni 2009.

De danske bilkøbere kan glæde sig til at KIA lancerer den prisvindende bilmodel KIA Soul først på sommeren 2009.

Kia Soul på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Soul 1,6 CVVT Asian
NYHED
79.500 kr.
Kia Soul
1,6 CVVT Asian
Horsens
85.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Soul el EL Advance 111HK 5d Aut.
NYHED
169.900 kr.
Kia Soul
el EL Advance 111HK 5d Aut.
Greve
43.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Soul el EL Advance 111HK 5d Aut.
169.900 kr.
Kia Soul
el EL Advance 111HK 5d Aut.
Greve
44.900
2016/2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev