Skoda

Dygtige Skoda-folk i Danmark

| -

Christian Espersen fra SKODA i Bilernes Hus i Silkeborg vandt den danske afdeling af SKODA Service Challenge for rådgivere for andet år i træk og er således Danmarks bedste SKODA-servicerådgiver. Rene Hellemann fra SKODA på Amager vandt den danske afdeling af SKODA Service Challenge for teknikere og er dermed Danmarks bedste SKODA-servicetekniker.

Den intensive konkurrence foregik over 2 dage på Syddansk Erhvervsskole Odense med en række forskellige opgaver, hvoraf adskillige gav så væsentlige udfordringer for deltagerne, at alle de indlærte færdigheder måtte tages i anvendelse. Servicerådgiverne blev udfordret på dialogmodtagelse, kundebetjening, produktkendskab og værkstedsøkonomi. Serviceteknikerne skulle løse komplicerede problemer indenfor fejlfinding på bilernes elektriske systemer og komfortsystemer. Endvidere var der fokus på biler med komplicerede startproblemer. Formålet var naturligvis at gøre SKODAs tekniske medarbejdere endnu mere klar til at imødekomme og afhjælpe kundernes behov for at køre i en problemfri SKODA, udtaler teknisk produktchef Bjarne Tom Hansen fra SKODA.

”Vi lægger mange kræfter i, at vores ŠKODA-servicerådgivere og -serviceteknikere løbende bliver uddannet til at være på forkant med bilernes tekniske udvikling og de avancerede systemer, som SKODA-bilerne bliver udstyret med, kun herved kan vi yde vores mange kunder den bedste service”, siger Bjarne Tom Hansen.

SKODA Service Challenge er både en national og international konkurrence for mærkets serviceteknikere og servicerådgivere. SKODA Service Challenge består af flere forskellige konkurrencer, der rummer både teoretiske og praktiske udfordringer.

De 2 vindere i Danmark går nu videre til den endelige finale, som bliver afholdt i foråret 2013. Her vil verdens bedste servicerådgivere og serviceteknikere konkurrere om at blive verdens bedste SKODA-servicetekniker og -servicerådgiver 2013.

På billedet ses fra venstre vinderne Rene Hellemann og Christian Espersen samt Produktchef Bjarne T. Hansen og Eftersalgschef Henrik K. Hedegaard fra Skandinavisk Motor Co. A/S.

Skoda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Rapid 1,2 TSi 110 Family
NYHED
129.700 kr.
Skoda Rapid
1,2 TSi 110 Family
Herning
61.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia Combi 2,0 TDI Common Rail DPF Elegance 150HK Stc 6g
PRIVAT
150.000 kr.
Skoda Octavia
Combi 2,0 TDI Common Rail DPF Elegance 150HK Stc 6g
4200 Slagelse
193.704
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Superb 2,0 TDi 190 Style Combi DSG
NYHED
339.900 kr.
Skoda Superb
2,0 TDi 190 Style Combi DSG
Grindsted
65.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev