Mercedes-Benz

Ekstrem luksus coupé fra Mercedes-Benz!

| Kristian Klarskov

Bilshowet ved Pebble Beach i Californien afholdes hvert år i august og er et must for alle, der elsker klassiske biler. Med andre ord danner showet den perfekte ramme for premieren på den ekstreme konceptbil Vision Mercedes-Maybach 6th. En ultra-slank coupé, der er på en og samme tid er en hyldest til den klassiske aero-coupé-guldalder og en udforskning af moderne teknik.

 

Den næsten 6 meter lange konceptbil har et design, der gør stort indtryk. Designteamet har skabt en genfortolkning af de klassiske, æstetiske principper kombineret med det uforudsete nye og minimalistiske. Her er både "boat-tail" og vingedøre, ligesom de 24-tommer hjul og fælge er synlige bag de gennemsigtige skiver i bilens farve.

 

Bilen er drevet af fire elmotorer (én for hvert hjul, red.), som tilsammen producerer hidtil usete 750 hestekræfter, der får sin energi fra et batteri under gulvet på 80 kWh. Det giver en acceleration fra 0-100 på under 4 sekunder og en rækkevidde på over 500 km (NDEC). Tophastigheden er begrænset til 250 km/t.

 

En ny "quick-charge" funktion med jævnstrøm på op til 350 kW gør, at bilen på bare fem minutter kan oplades med energi nok til at kunne køre ekstra 100 kilometer.

 

Batteriet kan også oplades ved traditionel opladning og ved hjælp af trådløs induktionsopladning, hvor bilen lades op ved blot at holde det rigtige sted.

 

Den lange kølerhjelm fungerer som et bagagerum, der er lastet med to specialdesignede kufferter, og der er stadig har masser af plads til anden bagage.

 

Interiøret er unikt udformet med en kombination af klassiske analoge instrumenter og digital information i forruden. Lædersæderne er formet som klassiske møbler, men knapperne i polstringen er nu sensorer, der registrerer, hvordan passagererne sidder. Sæderne kan selv opvarme eller afkøle passagererne afhængig kropstemperatur og sætte massageprogrammer i gang, hvis de registrerer stive muskler. Bilen kan også genkende farverne passagerernes tøj og indstille lyset i kabinen derefter.

Mercedes-Benz på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz CLS350 d 3,0 SB aut.
NYHED
599.999 kr.
Mercedes-Benz CLS350 d
3,0 SB aut.
Nørreballe
33.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz GLK350 3,5 aut. 4-M BE
NYHED
449.900 kr.
Mercedes-Benz GLK350
3,5 aut. 4-M BE
Kastrup
72.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Mercedes-Benz C220 d 2,1 D 7G-Tronic Plus 170HK Aut.
NYHED
Ring for pris
Mercedes-Benz C220 d
2,1 D 7G-Tronic Plus 170HK Aut.
Tørring
128.000
2017/2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev