Ferrari 308 GTS er lidt af en klassiker, og det er en af de modeller, som i disse år bliver mere og mere værd. Bilen blev produceret i perioden fra 1975-1985, og den afløste Dino 246 GT og blev afløst af Ferrari 328. Hverken efterfølgeren eller Dino 246 GT har opnået samme kult status, som netop Ferrari 308 GTS, og netop en yderst velholdt Ferrari 308 GTS, kan du nu finde på biltorvet.dk

Der er mere præcist tale om en Ferrari 308 GTS QV Targa fra 1983, der for 33 år siden blev indregistreret i Belgien. QV er en forkortelse for Quattrovalvole, så der er altså tale om en Ferrari 308 GTS Quattrovalvole, hvilket mere præcist betyder, at den i forhold til de første versioner nu har fire ventiler pr. cylinder. De ekstra ventiler betyder også, at der er flere kræfter og mere ydeevne, hvilket på papiret er lig med 240 hestekræfter. Netop denne version er også kendt fra 80"er serien Magnum P.I. med Tom Selleck i hovedrollen. 

Få kilometer

Bilen har kørt mindre end 1000 kilometer om året, da det i løbet af de 33 år kun er blevet til 31.000 kilometer på landevejene. Der følger desuden en original mappe med alle bøger til bilen med, og bilen fremstår stort set som ny uden ridser og buler. Bilen har desuden igennem årene været igennem alle service og tjek, så kvaliteten af denne italienske klassiker burde være i orden. Prisen er selvfølgelig forholdsvis høj, men priserne på netop denne model går kun en vej i øjeblikket, og det er op.