Så er Alfa Romeo klar med en ny udgave af en af verdens mest kompakte sportsvogne Alfa Romeo 4C Spider, og den nye sportsvogn skriver sig med verdenspremieren ind i historien om Alfa Romeos legendariske sportsvogne.

Alfa Romeo 4C Spider er en topmoderne, to-sæders sportsvogn med centermotor, baghjulstræk og ultra lav vægt. Den kombinerer styrkerne fra den prisvindende Alfa Romeo 4C med et tag som let og hurtigt kan afmonteres. Uden taget giver Alfa Romeo 4C Spider en endnu mere intens og nærværende lydoplevelse af den temperamentsfulde motor.

Lynhurtig letvægter
Ligesom Coupé-udgaven er Alfa Romeo 4C Spider fremstillet hos Maserati i Modena med fokus på områdets stolte sportsvognstraditioner. Designet er smukt og enkelt med svungne linjer i klassisk italiensk sportsvognsstil. Hele platformen er specialfremstillet i ren kulfiber, hvilket ellers er noget, man kun ser på ægte racerbiler. Dette er med til at holde vægten på bilen nede samtidig med at det giver en enorm stivhed og styrke. Stilistisk adskiller den nye Spider sig fra Coupé-udgaven ved, udover selve taget, at forruden er elegant indrammet af kulfiber, den har andre fælge, andre forlygter samt mulighed for et nyt Akrapovic udstødningssystem, der yderligere fremhæver den velkendte sprøde Alfa-lyd, når systemet er aktiveret.

Indvendigt er den nye Alfa Romeo 4C designet med tanke på at give chaufføren en helt unik og intens køreoplevelse med inspiration fra ægte racerbiler. Kulfiberen fra karrosseriet er synlig overalt i kabinen, og det kulsorte interiør, de to skålformede sportssæder og det smukke læderrat fuldender bilens sportslige udtryk.

Italiensk temperament under kølerhjelmen
Alfa Romeo 4C Spider kommer med en 4-cylindret 1750 Turbo benzinmotor med en let motorblok i aluminium, direkte benzinindsprøjtning samt den smarte dobbeltkoblingsgearkasse Alfa TCT og det unikke kontrolsystem “Alfa DNA”, der giver mulighed for fire forskellige køremåder alt efter chaufførens behov.

Den nye Alfa Romeo 4C Spider kommer på det danske marked til efteråret 2015.