Den nye Audi A4 er blevet tildelt den eftertragtede pris ”Auto 1 von Europa 2008”.

Over 40 mio. læsere af Auto Bild, 26 redaktører fra lige så mange lande, 9 racerkørere og 8 teknikere har i en meget omfattende test kåret de bedste bilnyheder i seks klasser fra SUV til Cabriolet. Den nye Audi A4 blev en sikker vinder i den største af klasserne ”Limousiner”. Samtidig løb Audi A4 med den samlede sejr som den bedste bil i Europa foran de øvrige klassevindere.

”Hos Audi er vi særligt stolte af netop denne pris, da den uddeles på baggrund af bedømmelser fra såvel læsere som eksperter fra hele Europa. Audi A4 er vores volumenmodel og derved vores vigtigste model, som skal være med til at sikre vores fortsatte vækststrategi. Vi ser derfor frem til også at få Avant udgaven af den nye Audi A4, som netop har haft verdenspremiere på biludstillingen i Geneve, på de danske veje fra maj måned”, udtaler direktør for Audi i Danmark Thomas Jöhncke.

Den nye Audi A4 har tidligere vundet bl.a. det ”Gyldne Rat” samt ”Auto Trophy” for bl.a. sine dynamiske køreegenskaber, det smukke design og et udstyrs- og komfortniveau i særklasse.