Kia

Facelift til KIA pro_cee'd

| -

Nu er KIA klar med et face lift af pro_cee’d, som er den 3-dørs karrosserivariant af den populære KIA cee’d. Designmæssigt skiller pro_cee’d sig ud fra de to andre karosserivarianter i cee’d famili-en; cee’d 5-dørs og cee’d sw, med et mere sportig og ungt design. Dette karakteriserer stadig KIA pro-cee’d, men modellen har nu fået et designmæssigt løft, og er blevet opdateret med den for KIA karakteristiske ”tigernose”. Ud over det designmæssige, er den nye pro_cee’d ligeledes opda-teret med en fuld sikkerhedspakke med bl.a. VSM – Vehicle Stability Management system.   

VSM systemet er det elektroniske system, som styrer bremsesystemet, og omfatter tværfaglige partnerskaber, der grundigt styrer bremsning, drivtøj og styretøj for at give køretøjet stabilitet og forbedre styringen og bremselængden.

VSM-systemet er en overbygning til ESC systemet. VSM-systemet gør det muligt at reducere bremselængden med op til 10 %. VSM-systemet har også den fordel at det forbedrer igangsætning på dårligt underlag. Ved bremsning virker VSM-systemet på den måde, at der overføres ekstra bremsekraft til de hjul der har godt vejgreb og samtidigt drejer på bilens rat for at opretholde retningsstabiliteten. Ved igangsætning virker VSM-systemet på den måde, at det tilfører ekstra trækkraft til det hjul der har godt vejgreb og samtidig drejer på rattet for at opretholde retningsstabiliteten. Dette kan lade sig gøre fordi VSM-systemet kommunikerer med ESC (Electronic Stability Control) og EPS (Electronic Power Steering).

Kia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Rio 1,2 CVVT Active
NYHED
49.900 kr.
Kia Rio
1,2 CVVT Active
Viby J
141.000
2012/2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 2,0 CRDi 136 Advance Edition
NYHED
Ring for pris
Kia Sportage
2,0 CRDi 136 Advance Edition
Haderslev
78.000
2018/2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Niro 1,6 GDI PHEV Advance DCT 141HK 5d 6g Aut.
NYHED
299.900 kr.
Kia Niro
1,6 GDI PHEV Advance DCT 141HK 5d 6g Aut.
Greve
2.000
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev