Volkswagen introducerede i 2007 den coupé-formede Passat CC, der nu kommer i en faceliftet udgave under navnet CC. Volkswagen har med den nye udgave givet CC et teknisk og optisk løft, der gør mærkets smukkeste bil endnu smukkere. CC er en skræddersyet businessbil, der kombinerer coupéens elegance med limousinens praktikalitet.

Designet på den opdaterede Volkswagen CC er i væsentlige træk primært koncentreret om bilens front og bag. Der ud over har Volkswagen tilføjet en række eksklusivt udstyr til CCs standardudstyrsliste. CC vil fremtidig have både træthedsregistrering, nyudviklede bi-xenon forlygter, statisk kurvelys og LED-baglygter som standard. Også radio/CD-systemet, RCD 310, bliver en del af CCs omfattende standardudstyr.

Volkswagen introducerer samtidig nye assistentsystemer i CC. F.eks. kan du tilvælge systemet Side Assist Plus (incl. Lane Assist). Systemet advarer føreren om biler i den blinde vinkel og hjælper via indgreb i styringen med at holde bilen på ret kurs. Dynamic Light Assist og et kamerabaseret system, der genkender lyssignaler er ligeledes nye muligheder i CC. Slutteligt kan man vælge at få førersædet med massagefunktion.

Motorprogrammet består af tre benzinmotorer og to diesel. Dieselmotorerne, der er udstyrede med BlueMotion Technology, dvs. bl.a. Start/Stop-system og genvinding af bremseenergien, yder hhv. 140 hk og 170 hk. Benzinmotorenne, der også har genvinding af bremseenergien, yder hhv. 160 hk, 210 hk og 300 hk.

Volkswagen har også på den nye CC sat brændstoføkonomien i højsædet. Paradeeksemplet er den 140-hestes TDI-motor, der i kombination med den manuelle gearkasse kører 21,3 km/l og kun udleder 125 g CO2 pr. km.

Volkswagen CC bliver vist til offentligheden for første gang på Los Angeles Auto Show fra 18.-27. november 2011.

Volkswagen Danmark introducerer den nye CC ultimo februar 2012.