Der er mange fordomme i spil når bilen skal til service eller på værksted, og bilforhandlere og værksteder har ikke altid det bedste ry. Det vil Ford nu gøre op med og introducerer Ford Video Check, hvor du som kunde er med på sidelinjen hele vejen igennem din bils besøg på værkstedet.

Ford Video Check er Fords måde at gøre op med gængse fordomme om værkstedsbesøg. Ved Ford Video Check optager din Ford mekaniker gennemgangen af din bil på video, mens han kommenterer din bils tilstand og gør det klart for dig, hvad der eventuelt skal udbedres. Herefter sendes videoen til dig - og på den måde kan du, ved selvsyn, se hvad din mekaniker anbefaler og hvorfor. Herefter vender du tilbage med besked om, hvad du ønsker, der skal udbedres inden en eventuel reparation igangsættes.

Med Ford Video Check kan mekanikerne hos Ford-forhandlere filme og tydeliggøre de problemer, der findes under for eksempel et serviceeftersyn. Du kan også opleve at din bils besøg på værkstedet, resulterer i en video, hvor du får at vide at din bil er sund og rask.

Ford Video Check dokumenterer og forklarer, hvilket arbejde der eventuelt skal udføres. Derfor kan du som kunde være sikker på, at du ved hvad der bliver lavet – og kun betaler for det aftalte arbejde. Der bliver ikke udført arbejde uden, at du som kunde har bekræftet hvad der skal udbedres.

Når videoen er blevet optaget sender Ford forhandleren den direkte til dig via SMS og e-mail. På den måde vælger du selv, om du vil se videoen på din telefon, tablet eller computer. Udover selve videoen indeholder sms/mailen også tilbud på udbedring af de eventuelle reparationer. Og med ét enkelt klik, kan du acceptere og bekræfte udbedringen.

“Ford Video Check er en videobaseret kommunikationsplatform, der gør processen på værkstedet meget mere gennemskuelig og er der igennem med til at øge både tilliden og kundetilfredsheden” udtaler Jörg Pilger, Marketing Director, Ford Customer Service Division, Europe.

Ford Video Check lanceres hos alle Ford-forhandlere og autoriserede værksteder på tværs af Europa i den kommende tid. I Danmark er knap 20 Ford-forhandlere trænet og i gang med Ford Video Check – og det forventes, at være fuldt implementeret inden årsskiftet. Modtagelsen af Ford Video Check har både hos de igangværende Ford-forhandlere og deres kunder været yderst positiv.

Paul Hayes, Ford Franchise Director, Group One, har testet Ford Video Check og er meget begejstret for produktet: ”Vi valgte at arbejde med Ford Video Check, fordi det er vigtigt at tydeliggøre for vores kunder, hvilket arbejde der helt konkret skal udføres på deres bil. Vi føler, at det skaber større troværdighed i forhold til det arbejde vi udfører. Og siden projektet løb af stablen, har vi set en stigning i mængden af reparationer, som vores kunder har bedt os om at udføre”.