Friskt nyt udseende til Toyota Hiace

Stærkere dieselmotorer

Forbedret interiør kvalitet

Forbedret sikkerhed

Legendarisk driftssikkerhed og lave vedligeholdelsesomkostninger

Toyota forventer i november måned at lancere den legendariske og driftsikre Hiace med et nyt friskt udseende og kraftigere motorer. Motorerne er på 2.5 liter og med valg mellem 95 og 117 hestekræfter. Begge de nye motorer opfylder Euro IV emissions normerne og har en fin balance mellem ydelse, brændstoføkonomi og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Toyota Hiace har gennem mange år oparbejdet et helt særligt ry for kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Disse egenskaber har sikret, at Toyota Hiace i mange år har været en af de foretrukne varebiler for mange virksomheder i Danmark.

Et populært valg

I Europa kører der mere end 365.000 Hiace, og i Danmark er det tilsvarende tal 22.397. På trods af hård konkurrence i segmentet har Hiace formået at fastholde et godt salg, og Toyota i Danmark forventer, at den nye Hiace vil blive solgt i ca. 1.500 - 2.000 eksemplarer om året.

Motorernes effekt er i forhold til den tidligere version øget med henholdsvis 7 og 15 hestekræfter, og drejningsmomentet er øget til henholdsvis 230Nm v/ 1.400 til 2.600 omdr./min. og 294 Nm v/ 1.600 til 2.400 omdr./min hvilket giver bilen en overbevisende trækkraft.

Ny front

Den nye udgave af Toyota Hiace kan umiddelbart genkendes på den nye front med et mere markant design af bilens kølerhjelm, forlygter og kofanger. Inde i kabinen er materialekvaliteten forbedret med henblik på at give erhvervschaufføren endnu bedre arbejdsbetingelser.

Som tidligere kan Hiace fås i en lang række forskellige varianter alt efter den enkeltes ønsker og behov.

Hiace forventes lanceret i den nye variant i november måned