Arbejds- og varebilen Hyundai H1 PowerVan har fået nye designelementer. Den aerodynamiske front med klare, højt placerede forlygter og indfarvet kofanger præges nu også af et kølergitter i krom, der sammen med luftindtaget på kølerhjelmen skaber et endnu mere frisk og sporty udtryk.

Bagenden med den store praktiske bagklap har fået nye, nærmest elipseformede lygter med en klar vandret opdeling mellem røde og hvide lys.

Også kabinen er videreudviklet. Sædepolstringen er i lyst stof med et smart og enkelt mønster, og alle tre forsæder har nu nakkestøtte. Endvidere er instrumentpanelet redesignet og gjort endnu mere overskueligt.

H1 Powervan er slået godt an i Danmark. Kombinationen af rummelighed, høj komfort, meget udstyr og en superstærk firecylindret common rail turbodieselmotor med direkte indsprøjtning, 140 hestekræfter og et højeste drejningsmoment på hele 314 Nm er attraktiv for håndværkere, service- og transportfirmaer med mere. Medvirkende til successen er også muligheden for at vælge mellem to forskellige længder. Den korte variant rummer 4,6 kubikmeter, og den lange 5,6 kubikmeter.

Komfortabel og praktisk

Som arbejdsplads er Hyundai H1 PowerVan både komfortabel og praktisk. De brede ergonomisk designede sæder giver god støtte til ryg og lår, og de mange aflægningsrum sikrer, at man kan holde styr på arbejdssedler med mere.

På sikkerhedssiden er PowerVan udstyret med blandt andet airbag, firekanals ABS-bremser med elektronisk fordeling af bremsekraften og skivebremser med slidindikatorer. Karrosseriet er bygget af højstyrkestål. Frontpartiet fungerer som en ekstra sikkerhedszone og dørene er forstærkede med højstyrkestål.

Hyundai H1 PowerVan kort model koster 116.995 kr. ekskl. moms og 140.683 kr. inkl. moms. Den lange model 123.995 kr. ekskl. moms og 148.954 kr. inkl. moms. Den faceliftede H-1 er til salg i Danmark fra ultimo august.