Nu introducerer Isuzu atter sine pickup-modeller i Danmark. Distributionen vil blive varetaget af Nellemann Koncernen, som med sit store kendskab til og erfaring med erhvervsbilmarkedet er klar til opgaven. Nellemann og Isuzu ønsker at opbygge et stærkt fokuseret forhandlernetværk med fokus på pickup trucks, hvilket vil gøre de attraktive, og ikke mindst økonomiske, varebiler tilgængelige helt ud i alle afkroge af landet.


De første modeller forventes lanceret i Danmark i sensommeren i år.
Mogens Lindahl-Jessen fra Nellemann fortæller: ”Vi tror i høj grad på Isuzu’s succes i Danmark. De nye pickups, som vi kommer til at præsentere, er bygget som en lastbil, hvilket giver dem en enorm styrke og solide egenskaber. Som den eneste pickup på markedet kan vi f.eks. tilbyde 3500 kg på trækkrogen. Dette, sammenholdt med bilernes overlegne diesel-teknologi, gør at vi ser meget frem til at genintroducere mærket i Danmark.”


Nellemann er et af Danmarks ældste bilhuse. Med mere end 100 år på bagen kan koncernen bryste sig af et unikt erfaringsgrundlag inden for distribution og salg. Koncernen har i dag over 200 medarbejdere og har bilhuse i København, Roskilde, Odense og Århus. Nellemann forhandler en lang række mærker inden for både personbiler og erhvervsbiler og er desuden importør af bl.a. Kia, Fisker Automotive og Aston Martin.


Isuzu blev grundlagt i 1916 og er dermed den ældste producent af varebiler i Japan. Gennem sin kompromisløse tilgang til tingene har Isuzu formået at gøre sit brand verdensomspændende, og de sikre, økonomiske og miljøvenlige varebiler fås nu i 100 lande, deriblandt snart igen også i Danmark.