Isuzu

Isuzu tilbage i Danmark

| -

Nu introducerer Isuzu atter sine pickup-modeller i Danmark. Distributionen vil blive varetaget af Nellemann Koncernen, som med sit store kendskab til og erfaring med erhvervsbilmarkedet er klar til opgaven. Nellemann og Isuzu ønsker at opbygge et stærkt fokuseret forhandlernetværk med fokus på pickup trucks, hvilket vil gøre de attraktive, og ikke mindst økonomiske, varebiler tilgængelige helt ud i alle afkroge af landet.


De første modeller forventes lanceret i Danmark i sensommeren i år.
Mogens Lindahl-Jessen fra Nellemann fortæller: ”Vi tror i høj grad på Isuzu’s succes i Danmark. De nye pickups, som vi kommer til at præsentere, er bygget som en lastbil, hvilket giver dem en enorm styrke og solide egenskaber. Som den eneste pickup på markedet kan vi f.eks. tilbyde 3500 kg på trækkrogen. Dette, sammenholdt med bilernes overlegne diesel-teknologi, gør at vi ser meget frem til at genintroducere mærket i Danmark.”


Nellemann er et af Danmarks ældste bilhuse. Med mere end 100 år på bagen kan koncernen bryste sig af et unikt erfaringsgrundlag inden for distribution og salg. Koncernen har i dag over 200 medarbejdere og har bilhuse i København, Roskilde, Odense og Århus. Nellemann forhandler en lang række mærker inden for både personbiler og erhvervsbiler og er desuden importør af bl.a. Kia, Fisker Automotive og Aston Martin.


Isuzu blev grundlagt i 1916 og er dermed den ældste producent af varebiler i Japan. Gennem sin kompromisløse tilgang til tingene har Isuzu formået at gøre sit brand verdensomspændende, og de sikre, økonomiske og miljøvenlige varebiler fås nu i 100 lande, deriblandt snart igen også i Danmark.


Isuzu på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Isuzu D-Max 1,9 TD 163 Ext. Cab Premium
NYHED
259.895 kr.
Isuzu D-max
1,9 TD 163 Ext. Cab Premium
Slagelse
1.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Isuzu D-Max 2,5 TD 163 Crew Cab Exclusive aut.
199.900 kr.
Isuzu D-max
2,5 TD 163 Crew Cab Exclusive aut.
Holstebro
44.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Isuzu D-max Extended Cab 1,9 D Exclusive 4WD 163HK Pick-Up 6g Aut.
274.980 kr.
Isuzu D-max
Extended Cab 1,9 D Exclusive 4WD 163HK Pick-Up 6g Aut.
Thisted
7.000
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev